OBS! Sidan/företaget är under uppbyggnad

Kontakta mig!

Företaget

Utvecklar & Utbildar

Artister • Musikpeople • Soloföretag • Hästfolk

Ditte Company är ett multibransch-företag i soloformat utformat för multimålgrupperna artister, musikentreprenörer, soloföretag och hästfolk!

Multibransch-företag för multipla målgrupper!

Ditte Comapany inkluderar förutom kreativa tjänster coaching & kursverksamheten Ditte Academy samt skivbolaget Ditte Music Group. Företaget drivs av Ditte Lindbom, entreprenör och mångkreatör från Stockholm. Verksamheterna inom Ditte Company bedrivs dels online och dels i musik- och inspelningsstudion Lövholmen Studio med location strax söder om Stockholm. Ditte Lindbom driver även gårds- och hästverksamheten Lövholmen med uthyrning av stallplats och bostäder samt ytterligare ett antal olika projekt i olika storlekar!

Ditte Lindbom

Entreprenör & Mångkreatör

Heeej! Det är jag som är Ditte!

Välkommen hit till mig och mitt Company! Jag är mångkreatören med tusen järn i elden som stortrivs när livet är lite av ett smörgårdsbord!

Jag har varit egenföretagare sen forever! Inom mitt, till namnet nystartade, företag Ditte Company samsas både mina nya och tidigare kreativa liksom coachande verksamheter. Förutom Ditte Company driver jag verksamheten Lövholmen och en hel del andra projekt. På min entreprenörs-webbsida ditte.se hittar du allt om mig och jag hittas även online @dittelindbom!