Ditte Lindbom

Förtydliga ditt varumärke och sälj enklare!

Att förtydliga och paketera ditt varumärke och dina tjänster kommer att förenkla både för dig och dina kunder och du ökar dina möjligheter för att sälja mer!

Det här med varumärke, det har vi alla hört. Det ska man ha. Men vad är egentligen ett varumärke, hur avancerat är det? Ja, det är inte så märkvärdigt som vi kanske alla först tror. Det är egentligen så enkelt som att förtydliga för sig själv vad man egentligen håller på med och hur sjutton andra ska förstå det. För att du ska tjäna pengar på din grej. Så nu reder vi ut det här – så kommer det bli så mycket enklare att förstå hur du ska göra.

Dela det här blogginlägget!

Facebook
Email
LinkedIn
Pinterest
Twitter

Nyfiken på fler inlägg?

Personligt

Vad gör jag om dagarna egentligen?

”Vad gör du om dagarna egentligen?” Den frågan har jag fått några gånger. Är man som jag en riktig mångsysslare med flera järn i elden kan det givetvis vara svårt att hänga med i svängarna för andra. Till och med för mig.. ha ha!

Soloföretagare

Jo, du behöver ha en webbsida!

Även om det finns nog så många sociala kanaler idag för dig och ditt företag att synas i så behöver du ha en egen webbsida!

Prenumerera på

Inspo-brevet

Välkommen att prenumerera på mitt nyhetsbrev med hjälpsamma tips kring företagande, mindset, musik och artistskap blandat med gårdsliv och tankar kring livsbalans!
Psst! Nyhetsbrevet skickas bara ut då och då och du kan avbryta prenumerationen när du vill!