Ditte Lindbom

Låt sociala medier anpassa sig till dig. Inte tvärtom!

Stressigt att hinna med sociala medier som du "borde"? Så varför ska du göra det! Här får du tips hur du kan tänka "smart & lagom" online!

Att vara närvarande i sociala medier idag kan definitivt kännas en aning stressande, förvirrande och kanske rent av motvilligt att ge sig in i. Men lugn, du behöver inte följa någon slags påstådd ström, lär dig hur just du ska anpassa dig och ditt liv till sociala medier på en lagom nivå. Med må-bra fokus och lagom aktiviteter och planering.

Dela det här blogginlägget!

Facebook
Email
LinkedIn
Pinterest
Twitter

Nyfiken på fler inlägg?

Personligt

Vad gör jag om dagarna egentligen?

”Vad gör du om dagarna egentligen?” Den frågan har jag fått några gånger. Är man som jag en riktig mångsysslare med flera järn i elden kan det givetvis vara svårt att hänga med i svängarna för andra. Till och med för mig.. ha ha!

Soloföretagare

Förtydliga ditt varumärke och sälj enklare!

Att förtydliga och paketera ditt varumärke och dina tjänster kommer att förenkla både för dig och dina kunder och du ökar dina möjligheter för att sälja mer!

Soloföretagare

Jo, du behöver ha en webbsida!

Även om det finns nog så många sociala kanaler idag för dig och ditt företag att synas i så behöver du ha en egen webbsida!

Prenumerera på

Inspo-brevet

Välkommen att prenumerera på mitt nyhetsbrev med hjälpsamma tips kring företagande, mindset, musik och artistskap blandat med gårdsliv och tankar kring livsbalans!
Psst! Nyhetsbrevet skickas bara ut då och då och du kan avbryta prenumerationen när du vill!