Heeej!

Min passion är att utveckla dig & ditt soloprenörskap!

Jag är en multipassionerad coach och mångkreatör med flera verksamheter och järn i elden! Jag hjälper dig som är soloföretagare, kreatör eller musikföretagare utveckla, designa och paketera ditt personliga varumärke!

Portfolio logotyper Ditte Company

Gratis guide!

Paketera ditt varumärke och sälj enklare!

Vad är egentligen paketering av ett varumärke? Ladda ner guiden med 5 tips hur du paketerar ditt varumärke och lär dig sälja enklare!

Fyll i namn och din e-post så får du tillgång till guiden här direkt på sidan liksom prenumeration på mitt inspo-brev som jag skickar ut då och då!

Webbdesign inkl coaching

Prisvärd hemsida för ditt varumärke!

Få hjälp att designa ditt hem online med träffande innehåll och matchad design för ditt varumärke som artist, kreatör eller soloföretagare!

Coaching & kreativa tjänster för dig & ditt soloföretag!

Produktifiera Ditt

Soloföretag

Det kompletta paketet! För dig som vill få hjälp hela vägen från idé till paketering av ditt personliga varumärke online!

Smart & Lagom

Coaching

Coaching i företagande, mindset och sociala medier för dig som vill lära dig jobba smart och lagom med ditt soloföretagande!

Independent Artist Service

Artistcoaching & singelsäpp!

Som låtskrivare, musikproducent och artistcoach hjälper jag dig utveckla ditt varumärke och entreprenörskap som independent artist. Via skivbolaget Artistia Music Group, artistakademien INDiEPENDIA och Lövholmen Studio kan du få hjälp med alltifrån artistcoaching till inspelning och singelsläpp!

indiependia logo

Blogg

Artiklar för Dig som vill utvecklas!

Från mindset till musik och företagande blandat med gårdsliv!
Personligt

Vad gör jag om dagarna egentligen?

”Vad gör du om dagarna egentligen?” Den frågan har jag fått några gånger. Är man som jag en riktig mångsysslare med flera järn i elden kan det givetvis vara svårt att hänga med i svängarna för andra. Till och med för mig.. ha ha!

Soloföretagare

Förtydliga ditt varumärke och sälj enklare!

Att förtydliga och paketera ditt varumärke och dina tjänster kommer att förenkla både för dig och dina kunder och du ökar dina möjligheter för att sälja mer!

Soloföretagare

Jo, du behöver ha en webbsida!

Även om det finns nog så många sociala kanaler idag för dig och ditt företag att synas i så behöver

Få hjälp att designa ditt hem online med träffande innehåll och matchad design för ditt varumärke som artist, kreatör eller soloföretagare!

Prenumerera på

Inspo-brevet

Prenumerera på mitt nyhetsbrev som jag skickar ut då och då med tips kring mindset, soloföretagande och artistskap blandat med gårdsliv och tankar kring livsbalans!

Hör av dig!

Välkommen för ett utvecklande samarbete!

Träffa mig online eller i mysiga Lövholmen Studio strax söder om Stockholm för ett kostnadsfritt möte så pratar vi mer!