Ditte Lindbom

Skapa en budget för din release!

I det föregående blogginlägget pratade vi om målbild. Då är det dags att nu börja titta på vilka dina förutsättningar är kring ekonomi. För hur mycket vi än vill eller skulle vilja, så kan det bli både jobbigt och nästintill omöjligt att göra alla moment kring musik, release och marknadsföring på egen hand. Alltså behövs en kalkyl för vilken budget som finns att röra sig med. Kanske kring hela ditt artisteri om du ex planerar att sälja både fysiska skivor och merch. Eller kanske bara för release av en enda singel. Hursomhelst är det en nödvändighet att se över din budget i god tid innan du påbörjar den därefter oftast roligare delen nämligen att skapa!

Dela det här blogginlägget!

Facebook
Email
LinkedIn
Pinterest
Twitter

Nyfiken på fler inlägg?

Personligt

Vad gör jag om dagarna egentligen?

”Vad gör du om dagarna egentligen?” Den frågan har jag fått några gånger. Är man som jag en riktig mångsysslare med flera järn i elden kan det givetvis vara svårt att hänga med i svängarna för andra. Till och med för mig.. ha ha!

Soloföretagare

Förtydliga ditt varumärke och sälj enklare!

Att förtydliga och paketera ditt varumärke och dina tjänster kommer att förenkla både för dig och dina kunder och du ökar dina möjligheter för att sälja mer!

Prenumerera på

Inspo-brevet

Välkommen att prenumerera på mitt nyhetsbrev med hjälpsamma tips kring företagande, mindset, musik och artistskap blandat med gårdsliv och tankar kring livsbalans!
Psst! Nyhetsbrevet skickas bara ut då och då och du kan avbryta prenumerationen när du vill!