OBS! Sidan/företaget är under uppbyggnad

Kontakta mig!

Paket

Indie Artist Brand Bundle

För DIY artister som vill synas och se bra ut online!

Ett brand paket för DIY artister!

Som musikskapare och independent artist är det lätt att fokusera enbart på musiken, eller hur?! Det gör du helt rätt i – en bra låt är alltid en bra låt! Men för att du ska synas och därmed nå ut med din musik behöver du tänka lite som en företagare och entreprenör när det kommer till att driva ditt artistskap och synas på webben med en genomtänkt grafik för ditt varumärke. I det här paketet ingår därför både coaching kring både varumärke, produktion av en artist-hemsida, design av din unika logotype och framtagande av en grafisk profil som matchar dig och ditt artisteri!

Indie Artist Brand Bundle

Det här ingår i paketet!

Fokus i paketet Indie Artist Brand Bundle är produktionen av din hemsida och framtagande av en logotyope och grafisk profil för ditt varumärke!

En egen webbsida ger dig till skillnad från sociala medier en säker närvaro online! Dessutom rymmer din artist-hemsida allt du kan tänkas behöva i pressfoton, biografi, discografi, presskit, media artiklar etc på ett och samma ställe. Enkelt för dig att utgå ifrån och enkelt för dina fans och media att hitta! För att allting ska matcha dig och ditt artistskap så mycket det bara går ingår det också hela 3 timmar coaching och konsultation kring ditt varumärke i paketet Indie Artist Brand Bundle!

Samarbeta

Är du redo att ta nästa steg?

Jag har utformat mina tjänster inom Ditte Company för dig som vill få hjälp att ta nästa steg framåt! Från där du befinner dig till dit du vill och viktigast av allt – hur du gör det!

Att göra “allting” själv är förstås både kul, lärorikt och utvecklande. Men ibland tar det energi ifrån det du allra helst vill göra – kanske att skriva en ny låt eller fokusera på dina musiksläpp? Fundera lite, kommer du fram till att det här är precis det komplement du skulle behöva hjälp med så mailar du mig bums! Jag är nyfiken att höra mer om dina visioner!

Vad andra tycker

Linnea Andersson – Artist

Alltså, jag är så nöjd med min nya hemsida! Det är verkligen skillnad och så mycket enklare när man gör pressutskick, att liksom bara säga “gå till linneaandersson.com” så hittar du allt om senaste releasen!