Ditte Lindbom

Vilket är ditt mål som artist?

Ett av de första och kanske viktigaste frågorna du behöver ställa dig när du ska starta igång eller vidareutveckla ditt artisteri är – vilket är ditt mål? Och varför är det viktigt då? Jo, det finns ett par anledning till varför du bör börja med att formulera ditt mål. Att formulera ett mål behöver varken vara omfattande eller svårt. Allt behöver inte bestämmas på en gång. Men du behöver hitta en plan att följa. Jag kommer lite till varför lite senare.

Dela det här blogginlägget!

Facebook
Email
LinkedIn
Pinterest
Twitter

Nyfiken på fler inlägg?

Personligt

Vad gör jag om dagarna egentligen?

”Vad gör du om dagarna egentligen?” Den frågan har jag fått några gånger. Är man som jag en riktig mångsysslare med flera järn i elden kan det givetvis vara svårt att hänga med i svängarna för andra. Till och med för mig.. ha ha!

Soloföretagare

Förtydliga ditt varumärke och sälj enklare!

Att förtydliga och paketera ditt varumärke och dina tjänster kommer att förenkla både för dig och dina kunder och du ökar dina möjligheter för att sälja mer!

Prenumerera på

Inspo-brevet

Välkommen att prenumerera på mitt nyhetsbrev med hjälpsamma tips kring företagande, mindset, musik och artistskap blandat med gårdsliv och tankar kring livsbalans!
Psst! Nyhetsbrevet skickas bara ut då och då och du kan avbryta prenumerationen när du vill!