Gratis guide

5 tips när du ska driva inackorderingsstall!

Inackorderingsstall - det här är guiden med 5 tips för dig som driver eller vill börja driva stall med uthyrning av stallplatser!

Driver du inackorderingsstall sedan länge eller drömmer du om att starta upp en verksamhet med uthyrning av stallplatser? Den här guiden passar både dig som vill lära dig mer om vad det innebär att driva inackorderingsstall och hur du kommer igång, liksom du som är lite nyfiken på andra eller nya synsätt kring stallverksamheten du redan har!

Jag vill ha den här guiden!

Heeej!

Va kul att du hittade hit till den här guiden som är utformad för just dig inom din area! Jag hoppas den ger dig både inspiration och en kunskaps-boost!

Jag heter Ditte Lindbom, jag är en riktig framtidsdrömmare och passions-entreprenör med “tusen järn i elden & loving it!” Inom min multibransch business Ditte Company utvecklar och utbildar jag artister, musikpeople, soloföretag och hästfolk i att ta nästa steg mot sin drömframtid! Jag är också “lantis” sen forever med andra benet i gårds- och hästverksamheten Lövholmen. Allt om mig och vad jag gör hittar du på ditte.se!

5 tips när du ska driva inackorderingsstall!

Dela med dig av den här guiden!

Tyckte du om den här guiden? Dela den gärna till någon som också skulle uppskatta den!

Mail
Facebook
LinkedIn
5 tips när du ska du ska driva inackorderingsstall