OBS! Sidan/företaget är under uppbyggnad

Kontakta mig!

Ditte Lindbom

Tusen järn i elden & loving it!

Heeej!

Å välkommen hit till mig, Ditte Lindbom, och mitt Company! Jag är mångkreatören och entreprenören från landet strax söder om Stockholm som utbildar och utvecklar alltifrån artister och musikpeople till företag och hästfolk!

Mångkreatör & Entreprenör

Coach • Designer • Musicmaker • Artistkonsult • Hästmänniska

Så länge jag kan minnas har jag stortrivts med att ha “tusen järn i elden”! Försöken att nischa mig till en enda sak gick aldrig vägen. Jag vill helt enkelt ha ett smörgåsbords-liv, med plusmeny!

Så vem är jag, Ditte, då? Jo, jag är född i Stockholm men uppvuxen i Delsbo, Hälsingland. Där mötte jag mina två passioner i livet, häst och musik! Tillbaka i Stockholm i tonåren gick livsresan vidare. Musikstudier kombinerades med hästtävlingar Sverige runt, bygget av egna inspelningsstudion Lövholmen Studio och rollen som stallchef i egna hästverksamheten Lövholmen va i full gång! Som driftig idéspruta uppvuxen i en egenföretagare-familj va det alltid självklart att jag skulle driva eget “när jag blev stor”!

Att lära andra leda sig själv och driva sitt varumärke är helt fantastiskt!

Det har nu blivit dryga 20 år som verksam inom branscherna häst, artist och musik. Men nånstans på vägen blev det dags att vidareutvecklas! Under ett antal utbildningar inom varumärkes-utveckling och social media management upptäckte jag det fantastiska i att coacha andra! Framförallt konsten och kombon att lära sig leda sig själva OCH driva sin business! 

Specialdesignade tjänster, kurser & coaching för specifika målgupper

Inom Ditte Company som omfattar både skivbolaget Ditte Music Group och utbildningen Ditte Academy coachar jag nyfikna och drivna artister, musikpeople, soloföretagare och hästfolk inom allt från varumärke till sociala medier och entreprenörskap. Förstås i kombo med mina kreativa tjänster och koncept även dessa specialdeisgna för mina fyra multi-målgrupper!

Ditte Lindbom

"Alla mina jag" på ett enda ställe!

Som du säkert förstått vid det här laget så har jag en del bollar i luften! Förutom Ditte Company driver jag hästverksamheten Lövholmen, podden FRIID – En debutartists bekännelser och skapar även en del del musik i artistprojektet FRIID liksom musikprojektet Melytone. Är du nyfiken att veta mer om mig och “alla mina jag” hittar du allt på min entreprenörs-webbsida ditte.se och online hittas jag @dittelindbom