Kontakta mig!

Tusen järn i elden & loving it!

Ditte Lindbom

Coach • Designer • Musicmaker • Artistkonsult • Hästmänniska

Heeej!

Å välkommen hit till mig, Ditte Lindbom, och mitt Company! Jag är passions-entreprenören med tusen järn i elden & loving it från landet strax söder om Stockholm som utbildar och utvecklar alltifrån artister och musikpeople till företag och hästfolk!

Tusen järn i elden & loving it!

Så vem är jag, Ditte, då? Jo, jag kommer från Stockholm men uppvuxen i Delsbo, Hälsingland. Där mötte jag mina två loves at first sight – häst och musik! Tillbaka i Stockholm i tonåren gick livsresan vidare. Musikstudier kombinerades med hästtävlingar Sverige runt, bygget av egna inspelningsstudion Lövholmen Studio och rollen som stallchef i egna hästverksamheten Lövholmen va i full gång! Som driftig idéspruta uppvuxen i en egenföretagare-familj va det alltid självklart att jag skulle driva eget “när jag blev stor”!

Så länge jag kan minnas har jag stortrivts med att ha “tusen järn i elden”! Försöken att nischa mig till en enda sak gick aldrig vägen. Jag vill helt enkelt ha ett smörgåsbords-liv, med plusmeny!

Ett smörgsåbords-liv med plusmeny!

Efter dryga 20 år som verksam inom branscherna häst, artist och musik blev det dags att vidareutvecklas! Ett antal utbildningar och miljoner funderingar senare återupptäckte jag inte bara min love nr 3 i design, jag hade också träffat min 4:e love i att lära ut! En resa som innebar att jag både nyutvecklade mig själv men också företagandet som landade på två verksamhetsben. Nämligen stall & gårdsverksamheten Lövholmen respektive Ditte Company. Som passionsprenör blev det förstås också en hel hög sub-brands och sidoprojekt som fick följa med i beslutet i att faktiskt leva mitt efterlängtade smörgårsbords-liv med plusmeny!

En passionerad multibranch business!

Inom Ditte Company som omfattar både skivbolaget Ditte Music Group och utbildningen Ditte Academy coachar jag nyfikna och drivna artister, musikpeople, soloföretagare och hästfolk inom allt från varumärke till sociala medier och entreprenörskap. Förstås i kombo med mina kreativa tjänster och koncept, även dessa specialdesignade för mina fyra multi-målgrupper! I den framtida planeringen finns också kommande projektledning & kreatörsförmedlingen Ditte Agency!

Ditte Lindbom

Träffa "alla mina jag" på ditte.se!

På samlings-webbsida ditte.se hittar du allt om mig, “alla mina jag” och companies liksom projekt!

På ditte.se kan du läsa om min business Ditte Group, podden FRIID – En debutartists bekännelser och se  mina projekt däribland artistprojektet FRIID. Online hittar du “alla mina jag” via länkarna här under!