Kontakta mig!

Ditte Academy

Ditte Academy

Utbildar drivna framtidsdrömmare!

Artister • Musikpeople • Soloföretag • Hästfolk • Självutvecklare

Ditte Academy som är en del i Ditte Company är min utbildning med coaching och kurser för artister & musikpeople, soloföretag och självutvecklare inom alltifrån att forma sin drömbusiness till sociala medier och framförallt självledarskap! Jag coachar även hästföretagaren och nybörjaren inom häst!

Se ett urval av utbildningarna inom Ditte Academy!

Ditte Academy

För nutidsdesigners och framtidsrömmare!

Utbildningen Ditte Academy är utformad för dig som vill lära dig hur du ska nå till den framtid du vill till genom att lära dig forma din nutid på ett sätt som kommer ta dig framåt mot din vision! Via kurser och personliga coaching koncept liksom individuellt utformad coaching får du som är artist, musikentreprenör, soloföretag, hästmänniska eller självutvecklare hjälp med just detta! Vare sig det handlar om att få till din hemsida, bli bättre på sociala medier, lära dig marknadsföra din musiksläpp eller kanske viktigast av allt – hur du lär dig leda dig själv!

Ung eller äldre? Drömmar har ingen ålder!

Att du jobbar för att skapa ett tryggt och tydligt självledarskap för dig själv där du vet vad du behöver göra och vet du hur du tar action är hela grejen! Ditte Academy som omfattar fyra under akademier med specialutformad utbildning för respektive målgrupp vänder sig till dig som är ung såväl som äldre – drömmar har ingen ålder och det kan aldrig bli försent att skapa meningen i ditt liv oavsett var du befinner dig! Välkommen att surfa över till Ditte Academy för att läsa vidare om alla kurser och coaching koncept! Mer om mig, Ditte hittar du här!