Kontakta mig!

Om företaget

En passionerad multibransch business!

Utvecklar & Utbildar

Artister • Musikpeople • Soloföretag • Hästfolk

Ditte Company är en passionerad multibransch business i soloformat som inkluderar alltifrån tjänster och utbildning till skivbolag och kreatörsförmedling! Allt specialutformat efter företagets fyra huvudsakliga multi-målgrupper i artister, musikentreprenörer, företag och hästfolk!

Avdelningarna inom ditte company

Verksamheterna inom ditte company

One stop shop för framtidsdrömmare!

Ditte Companys multibransch business omfattar flera verksamhetsområden där utbildningen Ditte Academy, skivbolaget Ditte Music Group och kommande förmedlingen Ditte Agency ingår som underavdelningar. I kombo med de kreativa tjänster som hittas direkt under Ditte Company bildar helheten en one stop shop i en genomtänkt struktur med rikligt innehåll för drivna “framtidsdrömmare”! Verksamheterna bedrivs dels online och dels i musik- och inspelningsstudion Lövholmen Studio med location strax söder om Stockholm. Ditte Company är i sig en av två verksamhetsben i huvudföretaget Ditte Group som även omfattar verksamheten Lövholmen inom gård, häst och boende.

Passions-entreprenören

Ditte Lindbom

Tusen järn i elden & loving it!

Heeej! Det är jag som är Ditte! Kul att du hittat hit till mig och min Company! Jag är mångkreatören med många bollar i luften som stortrivs när livet är lite av ett kreativt och utvecklande smörgårdsbord!

Jag har varit egenföretagare i soloformat sen forever! Förutom min multibransch business Ditte Group med sina två verksamhetsben i häst- och gårds-verksamheten Lövholmen och Ditte Company pysslar jag även med en del sidoprojekt. Allt om mig och “alla mina jag” hittar du på min samlings-webbsida ditte.se!