Kontakta mig!

Ditte Music Group

Catchig musik med hitkänsla!

Ditte Music Group är skivbolaget i Ditte Company där jag ger ut musik både i samarbete med artister och i egna musik- och artistprojekt. All musik utgiven via Ditte Music Group är också skriven och producerad av mig.

Lyssna på musiken!

Följ Ditte Music Group på Spotify för att lyssna på musiken och hänga med när ny musik släpps!

Samarbeten för DIY artister!

Är du DIY artist på jakt efter musik och hjälp att starta upp eller boosta din artistkarriär ska du kolla in mitt Singel Koncept! Det inkluderar hjälp med allt från musik till release!

Ditte Music Group

Alla releaser & artister!

På skivbolagets egen hemsida dittemusic.se hittar du mer om alla releaser, alla artisterna, media artiklar, vilka som medverkat i projekten och lyrics till alla låtar!

Ditte Music Group

Melodiösa produktioner med detaljfokus!

Min resa som låtskrivare och musikproducent startade redan i början av 2000-talet. Då bestod musiklivet mest i att spela “alla” instrument och förstås nörda teknik, inspelning och mixning i studio. Efter hägskolestudier inom musik och media produktion följde bygget av den egna studion Lövholmen Studio Tusentals produktionstimmar senare startade jag 2015 min egen label, då under namnet Young Music Sweden, och började samarbeta med artister och ge ut musik.

Labeln Young Music Sweden är idag en av fyra labels i mitt till namnet omdöpta skivbolag Ditte Music Group. Under resans gång fann jag min nisch i det melodiösa låtskriveriet och lite av en perfektionist när det kommer till producentskapet där jag anser detaljerna vara både viktiga och avgörande för slutresultatet!

Den moderna artistens independence!

Riktningen när det kommer till artistsamarbeten inom mitt skivbolag har sedan begynnelsen handlat om att stärka den moderna DIY artistens självständighet och drivkraft framåt. Att skapa musik och relevant promotion material liksom lära artisten att på egen hand kunna leda sig själv och sitt artistskap framåt har varit och är en genomgående röd tråd.

Via koncept som Singel Konceptet och även andra samarbeten syftar all verksamhet inom Ditte Music Group att jobba för independence genom smarta strategier och ett genomtänkt varumärke, såväg i samarbeten som i de egna projekten. Är du independent artist som vill framåt men saknar helheten som kan behövas för att nå ut ska du definitivt kolla in Singel Konceptet! Mer info om skivbolaget, artisterna och alla releaser hittar du på dittemusic.se!