Kontakta mig!

Singel Koncept

Ett specialdesignat singelsläpp med allt från musik till release!

Starta upp eller boosta ditt sound & varumärke som artist!

Hjälp med helheten för dig som är eller vill bli artist!

Singel Konceptet är ett specialutformat singelsläpp för independent artister som vill få hjälp med helheten från matchad musik till coaching inom varumärke och release! En perfekt start-up eller booster utefter vart du befinner dig! Koncepten anpassas efter din nivå, vare sig du är debutartist eller mitt i artistkarriären, ung eller äldre!

Singel Koncept Ditte Company

Singel Koncept

Från start-up till all-inclusive!

Singel Konceptet finns i flera modeller från “Start-Up” till det mest innehållsrika “All Inclusive”. Konceptet är en kombination av utbildning och kreativ utveckling. Samtliga modeller är utformade för dig som inte skriver din egen musik utan vill få hjälp med allt från matchad musik till release och allt runtomkring!

Singel Konceptet

Start-up

Kom igång & släpp musik!

Konceptet för dig som vill komma igång med både musik och utveckla ditt varumärke som independent artist!

Singel Konceptet

Booster

Boosta din artistkarriär!

Ett välfyllt koncept! Samma grund som Start-Up men plussar på med mer Promotion material och fler timmar värdefull coaching liksom release handledning!

Singel Konceptet

All-inclusive

För dig som vill satsa stort!

Med omfattande artistcoaching och release handledning, produktion av en artist-hemsida och mer avancerat PR material är detta ett riktigt VIP koncept dig som verkligen vill satsa!

Specialkoncept

För dig som är mellan 12-16 år, eller för dig som genomför ett av de ordinarie Singel Koncepten, finns några specialkoncept! Dessa koncept har ett främsta fokus på musik, men du kan enkelt komplettera med mer artistcoaching vid sidan om! Är du förälder till en ung talang och vill veta mer om Singel Konceptet “Mini” kontakta mig för mer information!

Singel Konceptet

Mini

Singel Konceptet “Mini” är ett specialdesignat singelsläpp för dig mellan 12-16 år med fokus på en matchad låt och rådgivning, lika värdefullt för föräldern! Ett prefekt “första” musiksläpp!

Singel Konceptet

Add-on

För dig som genomfört ett av de ordinarie Singel Koncepten Start-Up, Booster eller All-Inclusive erbjuds i mån av tid en uppföljande singel med enbart musik till ett lite rabatterat pris!

Singel Konceptet

Featuring

För dig som genomfört ett av de ordinarie Singel Koncepten Start-Up, Booster eller All-Inclusive finns möjlighet att medverka i andra musikprojekt inom Ditte Music Group som gästande artist!

Singel Konceptet

Start-Up

Booster

All-Inclusive

Det här ingår i koncepten!

I Singel Koncepten som är en kombination av kreativ utveckling och utbildning får du hjälp med helheten kring ditt artisteri. Alla modellerna Start-Up, Booster och All-Inclusive har samma innehåll men det skiljer hur mycket som ingår! T ex i antal timmar artistcoaching, nivå av promotion produktion och antal timmar release handledning. I All-Inclusive konceptet ingår dessutom produktion av en artist-hemsida exklusivt inom just det konceptet!

Matchad Musik

En specialskriven låt och produktion utefter ditt artist-id, din story och ditt sound.

Cover Art

Design av ett visuellt genomtänkt skivomslag som matchar ditt varumärke!

Release Service

Digital distribution worldwide av din singel via Ditte Music Group!

Artist Support

Löpande support kring frågor och funderingar via mail under hela ditt projekt!

Artist Coaching

Lär dig driva ditt varumärke och entreprenörskap som independent artist!

Promotion Kit

Utformning av ett Presskit och produktion av PR material kring din release!

Release Handledning

Lär dig genomföra en välplanerad musikrelease under tydlig handledning!

Media Träning

Lär dig konsten att kommunicera med media och förbered dig inför intervjuer!

Artist Hemsida

Produktion av en webbsida för ditt varumärke! (Endast “All-Inclusive”)

Lyssna!

Lyssna på utgivna Singel Koncept!

Vad andra tycker

Ditte är en engagerad och kompetent producent. Askul att jobba med och jag är supernöjd med min låt och sound på produktionen. Tusen tummar upp!

Väldigt kompetent och professionell inom såväl låtskrivande och musikproduktion som allt annat runt vad en release handlar om. Rekommenderas varmt!!!

Extremt engagemang och riktigt bra produktioner! Ditte lägger ned mycket arbete och hjälper en framåt på ett bra och lärorikt sätt. Bästa jag gjort hittills!

Så engagerad och kompetent låtskrivare och producent!!! Helt underbar att ha att göra med för mig och dottern! Kan verkligen varmt rekommenderas!

Singel Koncept

För dig som är eller drömmer om att bli artist!

En genomtänkt och proffsig start eller boost!

Singel Konceptet är utformat för att ge dig som är eller drömmer om att bli artist en riktigt bra start eller boost av din artistkarriär! Därför läggs stor vikt vid att du ska släppa en riktigt bra låt, som också matchar dig som artist kring både sound och story. För att din sång ska bli så bra den bara kan ingår studio vocal coaching vid din sånginspelning som sker via mickar och studioutrustning i toppklass!

Kunskap kring att driva ditt artistskap!

Det är lätt att lägga alltför stort fokus på musiken när du vill komma igång eller vidare med ditt artistskap. Att lära dig marknadsföra din musik är dock minst lika viktigt om inte mer! Vet du inte hur du ska nå ut med din musik och ditt artistskap kommer du inte heller göra det. Därför ingår artistcoaching, löpande support liksom värdefull release rådgivning eller handledning i alla singel koncepten.

Efter du genomfört Singel Konceptet kommer du:

*Ingår endast i vissa av Singel Koncepten.

Singel Koncept Ditte Lindbom

Heeej!

Det är jag som är Ditte!

Va kul att du hittat hit och är nyfiken på mitt Singel Koncept! För att du ska nå ut med din musik är det viktigt att du lär dig driva ditt varumärke som artist, men att din singel är en bra låt är också viktigt!

Musiken har därför ett stort fokus i Singel Konceptet! Både gällande själva låten men också soundet i produktionen och framförallt vokalproduktionen – att din sång låter riktigt bra!

Det är otroligt viktigt att låten ska passa dig på alla vis! Jag skriver därför en skräddarsydd låt till dig som matchar ditt artist-id med lyrics utefter din story!

Vill du släppa en singel?

Singel Koncept Ditte Company

Samarbete i projektform

Singel Konceptet som pågår i projektform över viss tid utmynnar i ett singelsläpp via mitt skivbolag Ditte Music Group. Samarbetet omfattar bara en singel – du blir inte bunden som artist! Koncepten syftar till att, oavsett om du är ung eller äldre, hjälpa dig starta igång ditt artisteri eller boosta ditt pågående artistskap och ge dig användbart musikmaterial och kunskap för din framtid. 

Förkunskaper i sång

För att genomföra ett Singel Koncept behöver du ha god pop/rock sångvana med ett intresse för att släppa musik inom kommersiell pop/rock. Viss ytterligare genrebredd kring musikstil på din singel kan erbjudas, hör av dig och berätta om dina visioner, här kan du också lyssna på musikexempel!

Välkommen att ansöka!

Antal artister och koncept som genomförs per år är begränsat. Är du nyfiken på ett samarbete är du välkommen att maila en förfrågan och berätta mer om dina planer!

Singel Koncept

Vanliga frågor & svar

Vill du komma igång och börja släppa musik, eller boosta ditt artisteri med ny musik, och samtidigt bli lite mer aktiv online i dina sociala medier och börja lära dig driva ditt artistskap? Då kommer "Start-Up" konceptet passa dig perfekt!

I Booster konceptet får du också hjälp med handledning genom hela din release vilket kan ge dig värdefulla verktyg, kunskap och förberedelse inför ditt nästa släpp som DIY artist!

All-inclusive konceptet passar dig som verkligen vill satsa kring ditt artisteri och entreprenörskap med fokus på både ditt varumärke liksom en strategisk och välplanerad release med mycket promotion material och en proffsig online-närvaro via din egen hemsida!

Alla Singel Koncept pågår i projektform över viss tid, med en ramtid och period på ungefär fyra månader.  Perioden kan bli kortare eller längre beroende på val av konceptform, innehåll och andra förutsättningar.

Först börjar vi med att ses för ett introduktionsmöte där vi pratar musikstilar och du berättar om dina mål med ditt artistskap.

Bestämmer vi oss för att göra ett samarbete är nästa steg att din skräddarsydda låt ska skapas!

Det är viktigt att musiken blir en bra match till dig så först när vi känner oss nöjda med låten startar själva Singel Konceptet igång. I samband med det kommer du också betala för det koncept du valt samtidigt som vi skriver ett avtal kring vår överenskommelse.

Beroende på val av koncept startar vi sedan igång med din artistcoaching så att du kommer igång och börjar bygga eller vidareutveckla ditt varumärke liksom får en aktiv närvaro online i god tid före din release.

Under tiden coachingen pågår färdigställs också produktionen av din låt!

När coaching, musiken och ev promotion material, press kit och annat aktuellt innehåll är klart (beroende på val av koncept) börjar förberedelserna för din release!

I samtliga koncept ingår "Artist Support" under hela projektets gång så du kan få hjälp och svar på frågor och funderingar som dyker upp. Artist supporten fortsätter en tid även efter ditt släpp.

Singel Konceptet syftar till att ge dig en bra grund eller boost, och i de koncepten där coaching ingår, ge dig kunskap och smarta verktyg för hur du fortsätter ditt DIY på egen hand kring att driva ditt varumärke och marknadsförda dina releaser.

När det blivit dags att spela in sång på din låt är du välkommen till min musikstudio och hemmabas Lövholmen Studio i Tumba 2,5 mil söder om centrala Stockholm. Till studion som ligger härligt lantligt belägen är det lätt att ta sig både kommunalt och med bil. 

Singel Koncepten kostar lite olika beroende på innehåll där "Start-Up" är billigast medan det mest innehållsrika "All-Inclusive" konceptet blir dyrast. Kontakta mig för aktuell pris information.

Vid önskemål om ev delbetalning kontakta mig för mer information!

I Singel Konceptet som är ett samarbete i projektform blir du inte bunden som artist! Vi skriver endast ett avtal gällande utgivning av musik.

Koncepten syftar till att hjälpa dig starta upp, boosta och utveckla ditt independent artisteri och ge dig de verktyg du behöver för att ta ditt artisteri vidare på egen hand.

Singel Konceptet är utformat för dig som inte skriver din egen musik utan tvärtom vill få hjälp med en matchad och skräddarsydd låt utefter ditt sound och artist-id!

Du som skriver egen musik kan kolla in mitt Indie Artist Koncept eller mina tjänster om du vill få hjälp med kompletterande delar kring ditt DIY artistskap!

Inom min artistverksamhet erbjuder jag inte artistavtal eller andra former av samarbeten över tid med artister annat än i den form som Singel Konceptet omfattar. 

Ditte Academy

Är du också en framtidsdrömmare?

Inom Ditte Company ingår min utbildning Ditte Academy där jag via fyra specialutformade akademier hjälper artister och musikentreprenörer, soloföretagare, hästfolk och självutvecklare designa sin nutid för att börja gå mot sin framtidsdröm! Här hittar du kurser och coaching inom allt från varumärke till business, självledarskap, entreprenörskap och massa mer!