OBS! Sidan/företaget är under uppbyggnad

Kontakta mig!

Sånginspelning & Vokalproduktion

Inklusive studio vocal coaching

Experthjälp med proffsig sång på din låt!

Skriver du egen musik men skulle vilja ha den där extra expertisen kring sånginspelning och vokalproduktion? Jag hjälper dig att utveckla ditt sound och spelar in sång på din låt med noggrann editering av din vokaltracks! 

Sånginspelning

Mitt koncept med sånginspelning och vokalproduktion inklusive studio vocal coaching är utformad för dig som verkligen tycker att dina vokaler är det viktigaste på din låt! Här får du som är independent artist hjälp med helheten kring din sång för att din sånginspelning ska bli så bra den bara kan bli! Det innebär alltifrån en engagerad inspelning till noggrann editering och produktion av dina vocaltracks!

Utrustning i toppklass!

För att din sång ska få bästa förutsättningar krävs både ett bra inspelningsrum och bra utrustning. I min musikstudio Lövholmen Studio erbjuder jag både den rätta miljön med tysta rum liksom vokalutrustning i toppklass! Bland favoriterna finns karaktäristiska mickar som Neumann U67, Manley Ref C och preamps från Chandler Limited och Mercury Recording som alla har sitt unika och snygga sound i sig!

Studio vokal coaching

För att dina vokaler ska bli så bra de bara kan bli jobbar vi aktivt med din röst och teknik under tiden inspelningen pågår. I studio vokal coachingen får du hjälp med alltifrån frasering, timing, pitch, känsla och uttal. Du betalar alltid ett fast pris vid sånginspelning för att ge tid och utrymme för bästa möjliga vokaler!

Editering och produktion

Lika viktigt och noggrant som det är att din sång blir inspelad utefter de bästa förutsättningarna är också efterarbetet med dina vokaltracks. Därför ingår noggrann editering och klippning för att välja ut de allra bästa insatserna och tagningarna! I slutskedet av vokalproduktionen ingår också att skapa ditt “vocalsound” som matchar din låtproduktion!

Vad andra tycker

Linnea Andersson – Artist

Att få hjälp med vokal coaching vid inspelningstillfället har verkligen gjort skillnad! Sången blir verkligen så himla mycket bättre med Dittes engagerade coaching hjälp!

Samarbeta

Är du redo att ta nästa steg?

Jag har utformat mina tjänster inom Ditte Company för dig som vill få hjälp att ta nästa steg framåt! Från där du befinner dig till dit du vill och viktigast av allt – hur du gör det!

Att göra “allting” själv är förstås både kul, lärorikt och utvecklande. Men ibland tar det energi från det du allra helst vill göra – kanske giga live eller skriva musik istället för att bli expert även på musikproduktion?! Fundera lite, är det här precis det komplement du skulle behöva hjälp med så mailar du mig bums! Jag är nyfiken att höra mer om dina visioner!