Kontakta mig!

Indie Artist Konceptet

Skräddarsydd hjälp med helheten för drivna DIY artister!

Mix & Produktion • brand coaching • design • release handledning

Full koll på musiken - men du vill nåt ut bättre som artist!

Indie Artist Konceptet är skapat för dig som skriver din egen musik och har full koll på det här med att släppa musik på egen hand! Här får du hjälp med allt runtomkring! Från projektledning till mixning, coaching och designhjälp! Ett perfekt komplement för dig som vill starta, utveckla eller boosta ditt varumärke som artist!

Indie Artist Konceptet Ditte Company

Indie Artist Konceptet

Vi komponerar ihop ditt indie artist koncept tillsammans!

I Indie Artist Konceptet pratar vi ihop oss och tar fram ett paket med ett innehåll anpassat för just dig och ditt projekt! Du kan välja mellan färdiga paket och tjänster utformade för att komplettera ditt independent artistskap! Hittar du inte vad just du söker här skapar vi ett upplägg efter dina behov!

Klicka på bilderna för att läsa mer om varje del innehåller!

Nyfiken att veta mer?

Vad andra tycker!

Cecilia Kallin – Artist

Ditte specialskrev och producerade min singel Forever Young och förstod exakt mina önskemål och vad jag sökte! Med Dittes stora engagemang och hitkänsla i kombination med kunskaper inom både PR, coaching och musikproduktion har hon varit en fantastisk tillgång för mig som independent artist. Jag är verkligen 100% nöjd, tack Ditte!!

Indie Artist Konceptet

Du fokuserar på musiken, jag på allt runtomkring, hur låter det?

Vare sig du är eller drömmer om att starta upp ett artistskap som indie artist så fokuserar du förmodligen mest på musiken, eller hur? De där låtarna, texterna och produktionerna du längtar efter att få klart liksom! Jag tror du även vet vid det här laget att du ska vara närvarande online i sociala medier och att en release på Spotify inte streamar av sig själv!

Att förstå innebörden av vad du “borde” eller behöver göra är en sak – att faktiskt lägga tiden, energin och skapa det där doer-fokus är en helt annan! Att just få det gjort är ofta det allra svåraste ELLER så fastnar du kanske tvärtom i utvecklande processer av alla delar i artisteriet som aldrig tar slut istället!! Indie artist konceptet är utformat för just dig som insett att du inte vill göra “allt runtomkring” själv även om du kan!

Samarbeta!

Är du redo att ta nästa steg?

Ditte Company

Jag har utformat Ditte Company för dig som vill få hjälp att ta nästa steg framåt! Från där du befinner dig till dit du vill och viktigast av allt – hur du gör det OCH att du får det gjort!

Att göra “allting” själv är förstås både kul, lärorikt och utvecklande. Men ibland tar det energi ifrån det du allra helst vill göra! Fundera lite, kommer du fram till att det här är precis det komplement du skulle behöva hjälp med så mailar du mig bums! Jag är nyfiken att höra mer om dina visioner!

Ditte Academy

Är du också en framtidsdrömmare?

Inom Ditte Company ingår min utbildning Ditte Academy där jag via fyra specialutformade akademier hjälper artister och musikentreprenörer, soloföretagare, hästfolk och självutvecklare designa sin nutid för att börja gå mot sin framtidsdröm! Här hittar du kurser och coaching inom allt från varumärke till business, självledarskap, entreprenörskap och massa mer!