Kontakta mig!

Väkommen hit!

Du som är eller vill bli independent artist

Driven DIY artist med drömmiga visioner - är det du?

Härligt att du som är eller vill bli independent artist hittat hit, taggad på att starta upp ditt artistskap eller boosta din pågående karriär! Jag, Ditte, hjälper dig utveckla ditt sound och varumärke så du når ut med ditt artisteri!

Svårt att nå ut med din musik?

Kanske är du precis i starten av att börja släppa musik eller så har du redan musik ute sen länge. Men du känner att det här med att nå ut med din musik känns lite oklart och klurigt?! Som musikskapare och artist är det lätt att fokusera på den kreativa processen och inte business delen i det hela. För det gäller ju att nå ut, så att fler än bästa kompisen och mormor lyssnar på din låt på Spotify, eller hur? Det här kommer jag hjälpa dig med!

Jag hjälper dig ta nästa steg!

Inom Ditte Company erbjuder jag både specialutformade tjänster, kurser och coaching för dig som vill utvecklas som independent artist! Av mig kan du få hjälp med allt från skräddarsydd musik till design av en snygg grafisk profil eller hemsida samt coaching inom varumärke, releaser, promotion och självledarskap! Vi samarbetar från där du befinner dig just nu, oavsett om du är newbie eller van, ung eller äldre!

5 tips inför ditt singelsläpp

Gratis guide

5 värdefulla tips inför ditt singelsläpp!

5 tips för dig som är DIY artist vad som är viktigt att tänka på inför ditt singelsläpp!

Independent Artist

Tjänster som matchar dig!

För dig som vill höras, synas och se bra ut online och irl!

Ett specialutformat singelsläpp, produktion av en hemsida för ditt artistskap, studio vocal coaching eller hjälp med mix & produktion? Mina artisttjänster är utformade för att utveckla och boosta ditt DIY artistskap!

Coaching & Kurser

Utbildning inom din area!

Lär dig driva ditt varumärke och nå ut med din musik!

Inom min utbildning Ditte Academy har jag utformat Artistia Academy – en akademi för dig som är artist, kreatör, musikföretagare och musikentreprenör!

Via engagerad coaching, där vi träffas online du och jag, lär jag dig som är independent artist hur du ska driva ditt varumärke och nå ut med din musik! Du hittar också kurser och coaching inom musikproduktion, sociala medier, marknadsföring, Spotify och allt som hör en release till!

Vad andra tycker!

Läs vad andra tyckt om att samarbeta med mig! Inom min multibransch-business är jag verksam inom flera områden där jag samarbetar med alltifrån artister till musikpeople, företagare och hästfolk!

Konsult Förmedling Ditte Company

Heeej!

Det är jag som är Ditte!

Jag är musikkreatör, coach och skivbolags-direktörska som drivit verksamhet inom musikbranschen sen forever! Hoppas du hittade något spännande bland mina tjänster och kurser som kan hjälpa dig ta nästa steg framåt inom just din area! Har du några frågor eller funderingar kontakta mig bums!