Kontakta mig!

Sånginspelning

Sånginspelning och vokalproduktion!

Inklusive studio vocal coaching

Proffsiga vokaler på din låt!

Sånginspelning och vokalproduktionen i din låt och musikproduktion är absolut det viktigaste av allting! Skriver du egen musik och skulle vilja ha den där extra expertisen kring sånginspelning och vokalproduktion? Jag hjälper dig att utveckla ditt sound och spelar in sång på din låt via utrustning i toppklass följt av noggrann efterbearbetning!

Sånginspelning och vokalproduktion för artister

Sånginspelning och vokalproduktion!

Hur det går till & vad som ingår!

Mitt koncept med sånginspelning är utformat för dig behöver hjälp med att spela in riktigt proffsiga vokaler på din låt inför release! Jag hjälper dig med allt från inspelning med vokalcoaching till editering och färdig vokalproduktion! 

Sånginspelning

Skriver du egna låtar som du planerar släppa men du vill få hjälp med din sång och inspelning liksom produktion av vokaler? Då kommer min tjänst med sånginspelning passa dig perfekt! Det är nämligen väldigt viktigt att vokalerna på en låt blir så bra de kan bli. Varför? Läs mer i min artikel Vokaler – 6 råd kring det viktigaste i din låt!

Vocalcoaching

För att inspelningen av dina vokaler ska bli så bra den bara kan bli jobbar vi aktivt med din röst och teknik under tiden inspelningen pågår. I studio vokal coachingen får du hjälp med alltifrån frasering, timing, pitch, känsla och uttal. Vi kommer att ta gott om tid på oss för den här delen i processen för att ge utrymme för bästa möjliga vokaler!

Utrustning i toppklass!

Ditt sångljud är liksom hur du sjunger väldigt viktigt! Min studio Lövholmen Studio erbjuder de allra bäst förutsättningarna med både tysta rum och vokalutrustning i toppklass! Bland favoriterna finns karaktäristiska mickar som Neumann U67, Manley Ref C och preamps från Chandler Limited och Mercury Recording som alla har sitt unika och snygga sound i sig!

Supernoga editering!

Lika viktigt och noggrant som det är att din sång blir inspelad utefter de bästa förutsättningarna är också efterarbetet med dina vokaltracks. Därför ingår noggrann editering och klippning för att välja ut de allra bästa insatserna och tagningarna! I slutskedet av vokalproduktionen ingår också att skapa ditt “vocalsound” som matchar din låtproduktion!

Lyssna!

Lyssna på mina olika vokalproduktioner! Här hittar du fler!

Taggad på ett samarbete?

Låter mitt koncept på sånginspelning och produktion av dina vokaler inklusice studio vocal coaching som en perfect match för vad du letar efter hör av dig till mig och berätta mer om ditt musikprojekt och planerade release!

Vad andra tycker!

Linnea Andersson – Artist

Att få hjälp med vokal coaching vid inspelningstillfället har verkligen gjort skillnad! Sången blir verkligen så himla mycket bättre med Dittes engagerade coaching hjälp!

Samarbeta!

Är du redo att ta nästa steg?

Ditte Company

Jag har utformat Ditte Company för dig som vill få hjälp att ta nästa steg framåt! Från där du befinner dig till dit du vill och viktigast av allt – hur du gör det OCH att du får det gjort!

Att göra “allting” själv är förstås både kul, lärorikt och utvecklande. Men ibland tar det energi ifrån det du allra helst vill göra! Fundera lite, kommer du fram till att det här är precis det komplement du skulle behöva hjälp med så mailar du mig bums! Jag är nyfiken att höra mer om dina visioner!

Ditte Academy

Är du också en framtidsdrömmare?

Inom Ditte Company ingår min utbildning Ditte Academy där jag via fyra specialutformade akademier hjälper artister och musikentreprenörer, soloföretagare, hästfolk och självutvecklare designa sin nutid för att börja gå mot sin framtidsdröm! Här hittar du kurser och coaching inom allt från varumärke till business, självledarskap, entreprenörskap och massa mer!