Kontakta mig!

Hemsida

En hemsida för dig som vill synas och se bra ut online!

Inklusive coaching och hjälp med texter & content!

En säker och proffsig närvaro online med egen hemsida!

Hemsida – är det fortfarande viktigt? Ja! Mer än någonsin! Att dina kunder, fans och media snabbt hittar dig på Google är avgörande! Att de också hamnar på en snyggt och tydligt utformad webbsida som rymmer allt om dig och ditt företag eller artistskap kommer göra det lättare för dig att sälja – dina tjänster, produkter eller annat! 

Hemsida Ditte Company

Hemsida för dig som vill synas online!

Är du light, lagom eller lyx?

Att ditt kreatörskap, artisteri eller företag blir tydligt och snyggt paketerat är högsta prio för mig när jag utvecklar din hemsida! Som skribent och content creator ger jag dina texter och bilder lite extra care! I de olika paketen ingår också viss SEO optimering så att andra enkelt ska hitta dig via google! 

Hemsida

Light

Prisvärt & enkelt!

Prisvärd hemsida för dig som vill ha ett “showroom” med några bilder och information om ditt varumärke. Inklusive 2 timmar coaching!

Från 8750 kr

Moms ingår priset. Kostnad för domän och webbhotell tillkommer.

Hemsida

Lagom

Mer innehåll!

En utökad “Light” sida med flera undersidor. Här ryms betydligt mer innehåll i bilder och text! Inklusive 2 timmar coaching!

Från 16750 kr

Moms ingår priset. Kostnad för domän och webbhotell tillkommer.

Hemsida

Lyx

Plusmeny!

Hemsidan för dig som vill få plats med allt! Mer content och undersidor, blogg, shop, bilder, videos etc! Individuellt anpassa coaching! 

Individuellt pris

Kostnad för domän och webbhotell tillkommer.

Inklusive Brand Coaching!

För att din hemsida ska bli så bra som möjligt ingår coaching i priset! Här får du hjälp att förtydliga ditt varumärke och hur du ska paketera dig och ditt kreatörskap eller produkter och tjänster!

Webb-Support - Du eller Jag?

När din webbsida är klar behöver den underhållas tekniskt då och då. Kanske vill du också uppdatera bilder och texter ibland eller till och med ofta? Jag kan sköta driften av din sida eller lära dig “göra-det-själv” via några lärorika coaching sessions!

Nyfiken att veta mer?

Vad andra tycker!

Petra Garnås – Soloföretagare

Teknisk kompetens och erfarenhet i kombination med tydlig kommunikation och en bra dialog med mig som kund, skapade en webbsida och slutprodukt som var helt i linje med min vision. Jag är supernöjd!

hemsida

Alexsus – Artist

En hemsida av klass! Jag anlitade Ditte för att få en snygg hemsida som passade min musik och min stil. Resultatet lät inte vänta på sig och webbsidan blev fantastisk! Tack så jätte mycket Ditte för arbetet du la ned!

Linnea Andersson – Artist

Alltså, jag är så nöjd med min nya hemsida! Det är verkligen skillnad och så mycket enklare när man gör pressutskick, att liksom bara säga “gå till linneaandersson.com” så hittar du allt om senaste releasen!

Hemsida för dig som vill synas online!

Läs artikeln "5 anledningar varför du ska ha en hemsida!"

Varför det är så bra och viktigt att äga din egen plattform online i form av en egen webbsida istället för att bara finnas i lånade sociala media kanaler är något jag skrivit en hel artikel om!

Samarbeta!

Är du redo att ta nästa steg?

Ditte Company

Jag har utformat Ditte Company för dig som vill få hjälp att ta nästa steg framåt! Från där du befinner dig till dit du vill och viktigast av allt – hur du gör det OCH att du får det gjort!

Att göra “allting” själv är förstås både kul, lärorikt och utvecklande. Men ibland tar det energi ifrån det du allra helst vill göra! Fundera lite, kommer du fram till att det här är precis det komplement du skulle behöva hjälp med så mailar du mig bums! Jag är nyfiken att höra mer om dina visioner!

Ditte Academy

Är du också en framtidsdrömmare?

Inom Ditte Company ingår min utbildning Ditte Academy där jag via fyra specialutformade akademier hjälper artister och musikentreprenörer, soloföretagare, hästfolk och självutvecklare designa sin nutid för att börja gå mot sin framtidsdröm! Här hittar du kurser och coaching inom allt från varumärke till business, självledarskap, entreprenörskap och massa mer!