Kontakta mig!

Artikel

5 anledningar varför du ska ha en hemsida!

Hemsida, behöver du det? JA! Sociala medier och marknadsföring – ja, det mea! Men högst upp vid google sök är inte dumt, eller hur? En webbsida äger du vs “lånade” instagram kontot! Både säkert och ger ett proffsig intryck! EN enda adress online förenklar också enormt!

Säker, smart och snygg närvaro online!

Är du egenföretagare i soloformat, independent artist, entreprenör eller kreatör vet du säkert vikten av ditt varumärke syns och ser bra ut online! Det är enkelt att starta det ena kontot efter det andra på sociala plattformar som facebook, instagram och youtube. Självklart ska du finnas i sociala medier med din business! Smart är dock att du också äger din egen webbplattform. Förutom att du ökar din möjlighet avsevärt att hittas på google via en söloptimerad sida ger en webbsida dig så mycket mer! Här ryms ALLT!

5 anledningar varför du ska ha en hemsida!

Läs guiden med 5 tips!

1

Äg din egen plattform online!

Kanske är det inte det första vi tänker på när vi laddar upp bilder och texter för fulla muggar i sociala medier. Men, det är verkligen viktigt att förstå att dina sociala kanaler – de har du till låns! Tänk dig själv, algoritmer och funktioner ändras hela tiden online. Du tappar plötsligt räckvidd. Å vips! Så kan en social plattform bara poff! Försvinna?! För en säker närvaro online behöver du ÄGA din egen webb-plattform!

Ditt eget place på webben!

Att du har din egen ägda plattform online i form av en webbsida för ditt artisteri och soloföretagande är inte bara viktigt. Det är tryggt och säkert också. En safe plats som du bestämmer över. Hur den ska se ut, vad dina mottagare ska få för intryck av dig och ditt varumärke liksom image. Och även vad som är det viktiga för dina följare, kunder eller mottagare att se. Din zone, du bestämmer! 

2

3

Din webbsida rymmer allt!

Att vi ska finnas till och vara närvarande med ett företagande eller artisteri i sociala medier är viktigt kring marknadsföring. Det ena utesluter inte det andra. Utan det handlar mer om att tänka “hemmaplan” eller “basen” för ditt företagande när det kommer till en hemsida. Här samlar du ALLT kring ditt företagande. Tjänster, dina produkter, foton, videos och intressant information om dig!

Din hemsida är utbyggbar!

Visst rymmer sociala media kanaler idag allt mer information och bildmaterial. Och det är jättebra. Men låt oss säga att du är artist med supersnygga högupplösta bilder som press behöver kunna ladda hem, vart finns dem? Och vad är det egentligen för innehåll i dina företagstjänster? Allt det här liksom blogg, shop och vlogg ryms alldeles utmärkt på din webbplats som dessutom är utbyggbar!

4

5

Basen i din marknadsföring!

Marknadsföring kan vara väldigt effektivt i sociala medier. Och du når hela världen! Toppen! Frågan är dock vad som ska hända sen, när alla människor sett din annons. Vart ska de ledas? Till din facebook sida, till ditt instagram konto? Kommer de hitta all info om dig, din produkt eller dina tjänster där? Jämför idén om att istället landa på din exklusiva bas online där ALLT kring dig finns att hitta!

Dela gärna den här artikeln!

Facebook
Email
LinkedIn