Kontakta mig!

DIY Artist Paketet

För DIY artister som vill synas och se bra ut online!

Ett komplett kit med hemsida, logotype och coaching!

Ta ditt DIY artisteri till nästa nivå med genomtänkt design!

DIY Artist Paketet är utformat för dig som hellre fokuserar på musiken och vill få hjälp med allt runtomkring! I det här kompletta kitet ingår både design av en hemsida, logotype och coaching! En riktig helhet för dig som längtar efter att utöver musiken även ha ett snygg paketerat varumärke!

DIY artist paketet Ditte Company

DIY Artist Paketet

Det här ingår i paketet!

I DIY artist paketet ingår en snygg och tydlig hemsida och logotype som matchar ditt varumärke som artist! I paketet ingår också coaching kring entreprenörskap och social media strategier så du får ditt artistskap att synas online!

Klicka på bilderna för att läsa mer om varje del i paketet!

Brand Caoching ingår!

För att ditt paket ska få en riktig helhet med ett så bra slutresultatet som möjligt ingår det coaching i det här kitet! Både kring ditt varumärke, logotype och grafiska profil!

Nyfiken att veta mer?

Vad andra tycker!

DIY Artist Paketet

När du vill nå ut med din musik och ditt varumärke som artist!

Som DIY artist och musikskapare är det lätt att allt fokus hamnar enbart på musiken, eller hur?! Det gör du helt rätt i – att skapa så bra låtar du bara kan är jätteviktigt! Men för att du ska nå ut med din musik behöver du synas! Dels genom att jobba på ett genomtänkt sätt i sociala medier och dels genom att paketera ditt varumärke på ett snyggt och tydligt sätt som matchar ditt id och image som artist!

Att göra “allt” själv är förstås roligt och utvecklande på alla vis! Men det kan också bli mycket att axla alla roller som designer, promotion expert och musikproducent liksom live-scenen! DIY artist paketet är därför tänkt att komplettera ditt redan aktiva “gör-det-själv” artistskap med delar du inte har tid med eller vill satsa på att bli proffs på själv!

Samarbeta!

Är du redo att ta nästa steg?

Ditte Company

Jag har utformat Ditte Company för dig som vill få hjälp att ta nästa steg framåt! Från där du befinner dig till dit du vill och viktigast av allt – hur du gör det OCH att du får det gjort!

Att göra “allting” själv är förstås både kul, lärorikt och utvecklande. Men ibland tar det energi ifrån det du allra helst vill göra! Fundera lite, kommer du fram till att det här är precis det komplement du skulle behöva hjälp med så mailar du mig bums! Jag är nyfiken att höra mer om dina visioner!

Ditte Academy

Är du också en framtidsdrömmare?

Inom Ditte Company ingår min utbildning Ditte Academy där jag via fyra specialutformade akademier hjälper artister och musikentreprenörer, soloföretagare, hästfolk och självutvecklare designa sin nutid för att börja gå mot sin framtidsdröm! Här hittar du kurser och coaching inom allt från varumärke till business, självledarskap, entreprenörskap och massa mer!