Kontakta mig!

Logotype

Kreativ logotype design!

För varumärken som vill glänsa online!

Klart du ska ha en snygg logo!

Logotype i en träffande, snygg och tydlig design är A och O för att presentera sitt företag på bästa sätt visuellt om du frågar mig! Jag gissar att du liksom jag också är lite om dig och kring dig när det gäller att paketera ditt varumärke på ett rätt sätt? För att logon verkligen ska matcha dig och din business ingår alltid konsultation kring ditt varumärke när jag designar logos!

Logo design lyxig Ditte Company

Kreativ logotype design!

Vilken logotype style är du?

Logotyper kan verkligen utformas i oändligt många olika former! Vad står ditt varumärke för och vad gillar du för stil? Att din logotype för ditt artistskap, kreatörskap eller företag matchar både dig som person och ditt varumärke är viktigt! Det här går vi igenom grundligt före din logotype designas!

Se exempel på olika loggor jag designat!

Vad andra tycker!

Logotype | Frid Media frimedia.se

Jag är supernöjd med loggan som Ditte skapade åt mitt företag. Hon förstod mina funderingar och önskemål på en gång, och resultatet blev både renodlat och personligt. Ditte är en klippa. Jag kan varmt rekommendera hennes logo & webbtjänster!

Samarbeta!

Är du redo att ta nästa steg?

Ditte Company

Jag har utformat Ditte Company för dig som vill få hjälp att ta nästa steg framåt! Från där du befinner dig till dit du vill och viktigast av allt – hur du gör det OCH att du får det gjort!

Att göra “allting” själv är förstås både kul, lärorikt och utvecklande. Men ibland tar det energi ifrån det du allra helst vill göra! Fundera lite, kommer du fram till att det här är precis det komplement du skulle behöva hjälp med så mailar du mig bums! Jag är nyfiken att höra mer om dina visioner!

Ditte Academy

Är du också en framtidsdrömmare?

Inom Ditte Company ingår min utbildning Ditte Academy där jag via fyra specialutformade akademier hjälper artister och musikentreprenörer, soloföretagare, hästfolk och självutvecklare designa sin nutid för att börja gå mot sin framtidsdröm! Här hittar du kurser och coaching inom allt från varumärke till business, självledarskap, entreprenörskap och massa mer!