Kontakta mig!

Väkommen hit!

Soloföretagare & Kreatörer

Soloföretagaren som behöver lite hjälp på traven, är det du?

Härligt att du soloföretagare som driver eller planerar starta upp en egen business hittat hit! Jag, Ditte, hjälper dig utveckla helheten i ditt företag med lärorik coaching och lyxiga designtjänster!

Ta nästa steg från där du är!

Kanske planerar du för att starta eget eller har du kanske precis kommit gång? Vare sig du befinner dig i starten eller är mer världsvan behöver vi alla lite hjälp på traven ibland!

Som egenföretagare och kreatör är det lätt att snegla på andra och kanske rent av överväldigas av de där framgångsrika entreprenörerna så du nästan fastnar lite i att du inte själv befinner dig där du skulle vilja. För att inte tala om allt man faktiskt måste kunna när man är sin egen, från teknik till att ha ork med både sin hemsida, sociala medier och på det även sälja sina tjänster och produkter. Allt det här är precis vad jag hjälper dig med! Från att lära dig leda dig själv till hur du ska driva din business i kombo med kompletterande kreativa tjänster!

Soloföretag guide kom igång i 7 steg

Gratis guide

Kom igång med ditt soloföretag i 7 steg!

En guide i hur du övervinner övermäktighet, övervinner hinder, skapar rätt strategier och får saker gjort i ditt soloföretag!

Soloföretagare

Tjänster som matchar dig!

För soloföretagare som vill synas och se bra ut!

En SEO optimerad snygg hemsida eller hjälp attt spela in en proffsig podcast? Jag hjälper dig med helheten kring ditt varumärke! Från logotype till originalmusik och content produktion för både print och webb!

Soloföretagare

Utbildning inom din area!

Lär dig driva ditt varumärke och nå ut med din musik!

Inom min utbildning Ditte Academy har jag utformat Soloföretag Akademin – en akademi för dig som är soloföretagare eller kreatör!

Via personlig coaching och kommande onlinekurser samt utbildningsprogram lär jag dig hur du ska både leda dig själv och driva din drömbusiness! Bland kurserna som passar alltifrån företag newbies till den rutinerade hittar du också speciellt nischade kurser för multipassionerade idésprutor!

Vad andra tycker!

Läs vad andra tyckt om att samarbeta med mig! Inom min multibransch-business är jag verksam inom flera områden där jag samarbetar med alltifrån artister till musikpeople, företagare och hästfolk!

Konsult Förmedling Ditte Company

Heeej!

Det är jag som är Ditte!

Jag är passions-entreprenör, coach och multibransch-företagare som drivit egen businss i soloformat sen forever! Hoppas du hittade något spännande bland mina tjänster och kurser som kan hjälpa dig ta nästa steg framåt inom just din area! Har du några frågor eller funderingar kontakta mig bums!