Kontakta mig!

Soloföretag Paketet

Lyxigt helhetskit som får dig och ditt soloföretag att synas!

Ett komplett kit med hemsida, logotype och coaching!

När du står och stampar och behöver hjälp att gå framåt!

Soloföretag paketet är utformat för dig som planerar starta eller driver business i soloformat! Här får du ett helhets-kit med både produktion av en hemsida, logotype och coaching kring din business och varumärke! Perfekt när du fastnat eller hellre lägger tiden på det du allra helst vill göra i ditt företagande!

Soloföretag paketet Ditte Company

Soloföretag Paketet

Det här ingår i paketet!

I soloföretag paketet ingår en snygg, informativ och tydlig hemsida och logotype som matchar ditt varumärke! I paketet ingår också solobusiness-coaching kring varumärke och social media strategier så du får ditt soloföretag att synas online!

Klicka på bilderna för att läsa mer om varje del i paketet!

Brand Coaching ingår!

För att ditt paket ska få en riktig helhet med ett så bra slutresultatet som möjligt ingår det coaching i det här kitet! Både kring ditt varumärke, logotype och grafiska profil!

Nyfiken att veta mer?

Vad andra tycker!

Soloföretag Paketet

Vikten av att du paketerar dig och din grej på ett tydligt sätt!

Att som soloföretagare ha och äga sin egen hemsida och plattform online är viktigt! Dels ger det ett proffessionellt intryck och säker plats online jämfört med opålitliga lånade sociala medier. Men framförallt – vill du sälja behöver du både ha en tydlig hemsida OCH väl paketerade tjänster eller produkter! Ju enklare, snyggare och tydligare du gör det för din kund desto lättare får du att sälja!

Samarbeta!

Är du redo att ta nästa steg?

Ditte Company

Jag har utformat Ditte Company för dig som vill få hjälp att ta nästa steg framåt! Från där du befinner dig till dit du vill och viktigast av allt – hur du gör det OCH att du får det gjort!

Att göra “allting” själv är förstås både kul, lärorikt och utvecklande. Men ibland tar det energi ifrån det du allra helst vill göra! Fundera lite, kommer du fram till att det här är precis det komplement du skulle behöva hjälp med så mailar du mig bums! Jag är nyfiken att höra mer om dina visioner!

Ditte Academy

Är du också en framtidsdrömmare?

Inom Ditte Company ingår min utbildning Ditte Academy där jag via fyra specialutformade akademier hjälper artister och musikentreprenörer, soloföretagare, hästfolk och självutvecklare designa sin nutid för att börja gå mot sin framtidsdröm! Här hittar du kurser och coaching inom allt från varumärke till business, självledarskap, entreprenörskap och massa mer!