Kontakta mig!

Podcast Produktion

5 podcast avsnitt med ljud i toppklass!

En perfect match för upp till 4 podd-deltagare!

Slipp allt ljud-krångel och få hjälp med en proffsig podcast!

Podcast på G? Att du kan spela in en podcast på egen hand är det inget snack om! Det dräller av inspelningsteknik på marknaden för alla möjliga ljudproduktioner. Men konsten i att få fram ett bra ljud är inte lika enkelt. I den här tjänsten hjälper jag dig eller dig och ditt gäng att få till den där riktigt proffsiga podcasten soundmässigt!

5 podcast avsnitt i toppklass Ditte Company

5 podcast avsnitt i toppklass!

Studion mitt på landet i Stockholm!

Mitt på landet men ändå nära centrala Stockholm ligger min hemmabas och inspelningsstudio! Hit är det lätt att ta sig både med bil och kommunalt. Här spelar du in din podcast i en riktigt rofylld och vacker omgivning bland betande hästar!

Paket eller hyra ett studio-rum?

I det här podcast paketet ingår inspelning och produktion av 5 podcast avsnitt för upp till fyra podcast deltagare. Fler avsnitt går att spela in och det kan också gå att hyra ett av studions rum för egen inspelning om du önskar hyra studion per timme och och editera ljudet på egen hand efteråt. 

Till Lövholmens Studio är det lätt att ta sig kommunalt med pendeltåg från Stockholm Central till Tumba följt av en kort busstur på 4 min och promenad på 7 minuter! I Lövholmen Studio kan du även spela in andra former av kreativa projekt såsom audiobok eller röstinspelning i olika former.

Provlyssna på en produktion!

I podcasten FRIID – En debutartists bekännelser kan du provlyssna på hur det kan låta när soundet i en podd är väl genomarbetat och i rätt volym! Vill du att din podcast också ska låta så här? Hör av dig för ett samarbete, jag kan också hjälpa dig eller kring hur ni ska lägga upp innehållet i er podd!

5 podcast avsnitt i toppklass!

Bra ljud och innehåll är A och O i en podcast som ska växa!

Precis som med annat content online så gäller det att synas och höras. När det kommer till just podcast har du bara ljudet att jobba med. Därför är det extra viktigt att det inte är massa störande saker i bakgrunden på en podcast eller en alltför låg eller ojämn volym på rösterna. På samma vis som vi tappar intresset för en suddig bild gör vi det också av ett dåligt ljud. 

Att ett ljud blir riktigt bra har både med kvalitet på mickar att göra men också att inspelningsmiljön är tyst! Därtill kommer efterarbetet att få fram rätt frekvenserna i var och ens röst, ta bort allt som inte ska låta och slutlige få till det där lite frasiga “radio-soundet” på det hela!

Vill du att din podcast ska växa? Då skulle jag definitivt råda dig till att tänka till hur du ska spela in in podd!

Samarbeta!

Är du redo att ta nästa steg?

Ditte Company

Jag har utformat Ditte Company för dig som vill få hjälp att ta nästa steg framåt! Från där du befinner dig till dit du vill och viktigast av allt – hur du gör det OCH att du får det gjort!

Att göra “allting” själv är förstås både kul, lärorikt och utvecklande. Men ibland tar det energi ifrån det du allra helst vill göra! Fundera lite, kommer du fram till att det här är precis det komplement du skulle behöva hjälp med så mailar du mig bums! Jag är nyfiken att höra mer om dina visioner!

Ditte Academy

Är du också en framtidsdrömmare?

Inom Ditte Company ingår min utbildning Ditte Academy där jag via fyra specialutformade akademier hjälper artister och musikentreprenörer, soloföretagare, hästfolk och självutvecklare designa sin nutid för att börja gå mot sin framtidsdröm! Här hittar du kurser och coaching inom allt från varumärke till business, självledarskap, entreprenörskap och massa mer!