OBS! Sidan/företaget är under uppbyggnad

Kontakta mig!

Studio Vocal Coaching

Utveckla ditt röst-id och sound inför inspelning av vokaler!

Spela in sång på din låt i övningssyfte!

Utvecklande sångträning i studiomiljö!

Studio vocal coaching innebär att vi ses i min mysiga musikstudio där du kommer få hjälp att utveckla din teknik och sound genom en inspelningssituation i övningssyfte!

Timing, frasering, uttal, känsla och sound – att din sång blir så bra den kan bli på din låt, eller kommande singel, är verkligen vara värt att satsa allt på! Oftast behövs mer övning än du kanske tänker på och en av de bästa sätten att verkligen lära sig “höra” hur det faktiskt låter är att helt enkelt spela in sig själv och lyssna på samt analysera resultatet! 

Boka studio vocal coaching!

Tycker du att det här med studio vocal coaching låter spännande kontakta mig för mer information!

För att boka studio vocal coaching behöver du inte ha en singel eller låt du planerar släppa – det kan självklart vara ett tillfälle där du bara vill få lite nya inputs på hur du kan tänka och utveckla ditt sound!

Sånginspelning & Vokalproduktion!

Inklusive Studio vocal coaching

Få hjälp med din vokalproduktion!

Skulle vilja ha den där extra expertisen kring sånginspelning och vokalproduktion hjälper jag dig spela in vokaler på din låt!

Mitt koncept med sånginspelning och vokalproduktion inkluderar studio vocal coaching och är utformad för dig som verkligen tycker att dina vokaler är det viktigaste på din låt! Här får du som är independent artist hjälp med helheten kring din sång, både kring att utveckla ditt eget sound men också när det kommer till ett proffsigt inspelningssound! I Lövholmen Studio spelar du in via mickar, preamps i toppklass! Här ingår också noggrann editering dina vokaltracks i efterhand!