Gratis guide

8 råd inför köpet av din första egna häst!

Hästköpstankar? Läs den här innehållsrika guiden med 8 viktiga råd vad du behöver tänka på inför köpet av din eller familjens första egna häst!

Att få ha sin egna häst är förmodligen något du drömt om länge och nu är det dags! Jag förstår att det är spännande tider för dig! Att köpa sin första egna häst är en otroligt häftig känsla, men det finns en hel del som är viktigt att tänka så att du och din nya livskompis ska få det riktigt bra tillsammans över tid. Den här guiden, med 8 viktiga råd inför hästköpet, hjälper dig tänka till innan du genomför köpet!

Jag vill ha den här guiden!

Heeej!

Va kul att du hittade hit till den här guiden som är utformad för just dig inom din area! Jag hoppas den ger dig både inspiration och en kunskaps-boost!

Jag heter Ditte Lindbom, jag är en riktig framtidsdrömmare och passions-entreprenör med “tusen järn i elden & loving it!” Inom min multibransch business Ditte Company utvecklar och utbildar jag artister, musikpeople, soloföretag och hästfolk i att ta nästa steg mot sin drömframtid! Jag är också “lantis” sen forever med andra benet i gårds- och hästverksamheten Lövholmen. Allt om mig och vad jag gör hittar du på ditte.se!

8 råd inför köpet av din första egna häst!

Dela med dig av den här guiden!

Tyckte du om den här guiden? Dela den gärna till någon som också skulle uppskatta den!

Mail
Facebook
LinkedIn
8 råd inför köpet av din första egna häst!