Gratis guide

Kom igång med ditt soloföretag i 7 steg!

Kom igång med ditt soloföretag i 7 steg är den perfekta guiden för dig som vill lära dig övervinna övermäktighet och börja få saker gjort i din solo business!

Kom igång med ditt soloföretag i 7 steg är guiden för dig som driver eller drömmer du om att få fart på en egen business i soloformat! Att just komma igång kan många gånger kännas mer övermäktigt än vad det faktiskt är! I den här guiden får du tips hur du i 7 steg övervinner dina hinder, minskar känslan av övermäktighet, slutar skjuta fram saker och istället börjar få dina prioriteringar gjorda istället!

Jag vill ha den här guiden!

Heeej!

Va kul att du hittade hit till den här guiden som är utformad för just dig inom din area! Jag hoppas den ger dig både inspiration och en kunskaps-boost!

Jag heter Ditte Lindbom, jag är en riktig framtidsdrömmare och passions-entreprenör med “tusen järn i elden & loving it!” Inom min multibransch business Ditte Company utvecklar och utbildar jag artister, musikpeople, soloföretag och hästfolk i att ta nästa steg mot sin drömframtid! Jag är också “lantis” sen forever med andra benet i gårds- och hästverksamheten Lövholmen. Allt om mig och vad jag gör hittar du på ditte.se!

Kom igång med ditt soloföretag i 7 steg!

Dela med dig av den här guiden!

Tyckte du om den här guiden? Dela den gärna till någon som också skulle uppskatta den!

Mail
Facebook
LinkedIn
Soloföretag kom igång i 7 steg