Gratis guide

Starta ditt eget skivbolag guide!

Skivbolags-drömmar? Det här är guiden för dig! I 5 steg guidas du genom viktiga delar att tänka igenom innan du drar igång ditt musikbolag!

Drömmer du om att starta eget skivbolag men du vet inte riktigt hur du ska börja? Perfekt! Då kommer du få massa bra tips och råd vad som kan vara bra att tänka på via den här guiden. Från affärsmodell till varumärke och hur du ska driva ditt musikbolag. Ska du t ex jobba med andra artister eller bara släppa din egen musik? Det och mycket mer kan vara bra att ta ställning till innan du drar igång! Ladda ner guiden för att läsa alla 5 tipsen!

Jag vill ha den här guiden!

Heeej!

Va kul att du hittade hit till den här guiden som är utformad för just dig inom din area! Jag hoppas den ger dig både inspiration och en kunskaps-boost!

Jag heter Ditte Lindbom, jag är en riktig framtidsdrömmare och passions-entreprenör med “tusen järn i elden & loving it!” Inom min multibransch business Ditte Company utvecklar och utbildar jag artister, musikpeople, soloföretag och hästfolk i att ta nästa steg mot sin drömframtid! Jag är också “lantis” sen forever med andra benet i gårds- och hästverksamheten Lövholmen. Allt om mig och vad jag gör hittar du på ditte.se!

Starta ditt eget skivbolag guide!

Dela med dig av den här guiden!

Tyckte du om den här guiden? Dela den gärna till någon som också skulle uppskatta den!

Mail
Facebook
LinkedIn
Starta eget skivbolag guide