Kontakta mig!

Kom igång!

Artist • Musikpeople • Företag • Hästfolk

Vem är du? Välj din match!

artist

Diy/independent

musik

entreprenör

företag

& solokreatör

häst

folk & företag

Independent diy artist

För dig som är eller drömmer om att bli artist!

Via specialutformade tjänster, coaching och koncept för dig som är eller vill bli artist hjälper jag dig utveckla alltifrån ditt sound till hur du bygger varumärke och börjar tänka som en entrepnreör kring ditt artistskap! 

Lärorik artistcoaching och kommande onlinekurser!

Inom min utbildning Ditte Academy har jag utformat en akademi speciellt för dig som är artist och musikentreprenör – Artistia Academy. Via personlig coaching online hjälper jag dig komma igång eller vidareutveckla ditt varumärke som artist och lär dig hur du når ut med dina musiksläpp! Bland mina coaching koncept kan du också få hjälp kring musikproduktion, hur Spotify och musikutgivning fungerar och hur du utformar ett presskit för din release och förstås allt om sociala medier!

Tjänster som kompletterar dig som vill "göra-det-själv"!

Ett specialutformat singelsläpp, produktion av en hemsida för ditt artistskap, studio vocal coaching eller hjälp med mix och produktion? Bland mina artisttjänster finns massor att välja mellan!

Musikentreprenör

För dig som är kreatör eller företagare i artistbranschen!

För dig som tycker att det här med att driva ett musikföretag inom artistbranschen verkar superspännande erbjuder jag både genomtänkta coaching koncept och kompletterande tjänster utformade efter ditt behov!

Lär dig driva en business inom artistbranschen!

Inom min utbildning Ditte Academy har jag utformat en akademi speciellt för dig som är eller vill bli musikentreprenör – Artistia Academy. Via personlig coaching online hjälper jag dig komma igång eller vidareutveckla din business inom artistbranschen! Perfekt för dig som planerar att starta upp ditt eget skivbolag, musikbolag eller annat företagande som riktar sig till independent artister!

Tjänster som hjälper dig utveckla din musik business!

Produktion av en hemsida och logo för din musik business och kanske behöver du konsulttjänster inom musik för artister du jobbar med? Mina tjänster kompletterar det du själv inte har tid med i ditt musikföretag!

Soloföretagare

Kom igång eller vidare i ditt soloföretagande!

Har du precis startat eget eller har du hållt på ett tag men fastnat lite i utvecklingen framåt? Via genomtänkta tjänster och coaching koncept hjälper jag dig med nästa steg framåt och hur det får det gjort!

Lär dig leda dig själv och driva din business!

Inom min utbildning Ditte Academy har jag utformat en akademi speciellt för dig som är soloföretagare – Soloföretag Akademin. Via personlig coaching online och kommande onlinekurser hjälper jag dig komma igång eller vidare i din business som solo-entreprenör inom områden som sociala medier, varumärkesutveckling och viktigast av allt – självledarskap!

Tjänster som utvecklar din solo-business!

Ett specialutformat soloföretags-paket, produktion av en hemsida för ditt företag, lyxig logo design eller hjälp att spela in en proffsig podcast eller e-bok? Bland mina tjänster för företag hittar du allt möjligt att välja mellan!

Hästfolk

Utveckla dig inom häst och hästföretagande!

För dig som är hästmänniska eller hästföretagare erbjuder jag både lärorik coaching inom hästkunskap och business liksom kreativa tjänster inom webb och design som får din hästbusiness att synas och sälja mer!

Utbildning inom häst och hästföretagande!

Inom min utbildning Ditte Academy har jag utformat en akademi speciellt för dig som är hästmänniska eller hästföretagare – Hästfolk Akademin. Via personlig coaching och kommande onlinekurser utvecklar jag hästfolk och hästföretagare inom allt från varumärke till råd vid hästköp och praktisk hästhantering för dig som är nybörjare på det här med häst!

Tjänster som hjälper dig bygga upp ditt hästföretag!

Ett specialutformat soloföretags-paket för dig inom häst, produktion av en hemsida eller lyxig logo design för din hästanläggning? Bland mina tjänster för hästfolk hittar du allt möjligt att välja mellan!