Kontakta mig!

Content och Promotion

Content och Promotion Produktion

Design av innehåll och promotion material

Bli förstådd, synlig och sälj bättre med träffande design!

Content och promotion material som ska märkas och kommas ihåg behöver utformas därefter! Likaså behöver informationen vi ska ta till oss i både text och bild förmedla det rätta budskapet som ska nå fram och matcha den tilltänkta målgruppen! Allt som ska synas behöver utformas för att synas! Från affischen för en konsert, ett singelsläpp, en bokrelease eller ditt instagram!

Content och promotion ProduktionDitte Company

Content och Promotion Produktion

Design & Layout paket

Vid design och produktion av content och promotion material erbjuder jag några olika design och layout paket för både digitala och print syften utefter behov! Vill du även få hjälp med det kommunikativa? Jag ger gärna din texter lite extra care!

PR Design till artister!

Vill du få din musikrelease att synas och se bra ut? Jag hjälper dig med allt från skivomslag till edit av pressbilder, affischer, presskit och content för social media!

Affisch design för event!

Ska du anordna ett event i digitalt eller irl format? Jag designar och layoutar affischer för konserter, seminarium, kurse,r utbildningar mm för både online behov och print!

Folders, Freebies & E-bok

Ska du ge ut ladda upp eller printa en folder, freebie eller kort e-bok kan jag hjälpa dig med både design och utformning av innehåll i texter och bilder. Perfekt när du vill lägga tiden på kunderna istället för att skapa content och promotion material på egen hand!

Vad andra tycker!

Content och Promotion Produktion

Säljer du inte? Hitta ny idé!

Att göra allt man kan för att nå ut behöver inte betyda att man gjort det på rätt sätt! Säljer du inte behöver du göra om och göra på ett annat sätt. Att synas och märkas kräver hela tiden dels en strategi bakom men också ett agilt tänk där du reviderar och anpassar dig efter vad dina mottagare, kunde, följare eller fans vill ha! Bilder, film och kommunikation är en sak – men att verkligen känna din målgrupp är viktigast! Det här är något vi ofta behöver undersöka och lära oss med tiden. 

Kanske är du en ny soloföretagare eller artist och kan inte så mycket om vare sig varumärke eller design – men känn ingen stress! Prova dig fram och ta hjälp där du inte mäktar med och va inte rätt för att göra vare sig fel eller göra om, det är att gå utanför komfortzonen som utvecklar dig och din grej som allra mest! Kom bara ihåg att det du förmedlar i texter, bilder och film måste stämma överens med den du är där bakom designen!

Samarbeta!

Är du redo att ta nästa steg?

Ditte Company

Jag har utformat Ditte Company för dig som vill få hjälp att ta nästa steg framåt! Från där du befinner dig till dit du vill och viktigast av allt – hur du gör det OCH att du får det gjort!

Att göra “allting” själv är förstås både kul, lärorikt och utvecklande. Men ibland tar det energi ifrån det du allra helst vill göra! Fundera lite, kommer du fram till att det här är precis det komplement du skulle behöva hjälp med så mailar du mig bums! Jag är nyfiken att höra mer om dina visioner!

Ditte Academy

Är du också en framtidsdrömmare?

Inom Ditte Company ingår min utbildning Ditte Academy där jag via fyra specialutformade akademier hjälper artister och musikentreprenörer, soloföretagare, hästfolk och självutvecklare designa sin nutid för att börja gå mot sin framtidsdröm! Här hittar du kurser och coaching inom allt från varumärke till business, självledarskap, entreprenörskap och massa mer!