Kontakta mig!

Musikrelease Projekledning

Handledning hur du tar din musikrelease från start till mål!

Musikrelease projektledning i prenumerationsform!

Tusen idéer men svårt att få dina musikprojekt i mål?

Musikreleaser behöver struktur och plan för hur det hela ska gå till om du vill lyckas nå ut med din musik! Något som kan kännas både svårt och lite övermäktigt! Jag hjälper dig strukturera ditt musikprojekt och handleder dig så du lär dig leda din musikrelease från start till mål!

Musikrelease Projektledning

Musikrelease projektledning

Bli expert på ditt DIY artistskap!

Min vision med att projektleda din DIY artist release är att du ska bli expert på att leda dig själv och dina musikprojekt! Vi träffas online via Zoom eller i min studio när du behöver kreativ hjälp. Välj mellan 3 nivåer på prenumeration och avbryt eller levla upp/ner när du vill!

Prenumerationer

Bas

Lugnt & Långsiktigt

En lugn och trygg startnivå för dig som vill träffas 1 timme i månaden och sedan ha gott om tid för att jobba med ditt artistprojekt mellan våra möten med fokus på att skynda långsamt! 

1000kr/mån

I priset som är inklusive moms ingår 1 timmes handledning per månad.

Standard

Framåt & Balanserat

Med 2 timmar per månad kommer ditt projekt promenera framåt i lite raskare takt. Den här nivån passar dig som har hyfsat mycket tid att lägga på att utveckla ditt varumärke och projekt.

2000kr/mån

I priset som är inklusive moms ingår 2 timmars handledning per månad.

Plus

Intensivt & Effektivt!

För dig med energi som vill ha både action och effektivitet! Med 4 timmars guidning per månad får du mer hjälp och mer gjort då du kommer jobba intensivare med din releaseplan!

4000kr/mån

I priset som är inklusive moms ingår 4 timmars handledning per månad.

Musikrelease projektledning

Vad ingår i prenumerationen?

Vi utformar planen kring ditt musikprojekt utefter just dina förutsättningar, från var du befinner dig nu mot det mål du vill till! Här kan du se lite exempel på områden du kan få guidning inom!

En hållbar plan

A och O för att du ska lyckas med ditt musikprojekt och verkligen få det från start till mål är en rimlig planering med smarta strategier – det hjälper jag dig med!

Drivkraft framåt

När jag projektleder din musikrelease får du draghjälp med drivet! Något som ofta är orsaken till att musikprojekt blir kvar i “byrålådan” istället för på Spotify!

Kunskap & Verktyg

Längs med projektet kommer du få med dig värdefulla verktyg hur du ska gå tillväga för att nå resultat samtidigt som du lär dig leda dig själv och ditt nästa projekt! 

Musikskapande

När du ska skriva eller spela in din musik kan jag hjälpa jag dig med allt från att strukturera och arrangera din låt till att förmedla musiker, producenter och studios.

Mix & Mastring

Producerar du din musik själv ger jag dig gärna feedback på din mix eller coachar dig i musikproduktion med tips kring mixning och egen vs extern mastring!

Varumärke

Att du och alla andra förstår vem du är och vill vara är superviktigt om du ska kunna promota dig och dina musik. Så det här är ett ämne jag gärna coachar dig inom!

Social närvaro

För att synas och öka i följare och fans gäller det att ha de rätta strategierna och innehållet i sociala medier. Ett måste att ha koll på för en DIY artist!

Musik Promotion

Att marknadsföra ditt varumärke och dina releaser liksom närvara socialt är avgörande för att du ska nå ut med din musik. En given ingrediens i min projektledning!

Juridik & Bransch

Har du koll på hur du ska skriva ett avtal med din musikproducent? Jag ger dig gärna lite juridiska tips och branschkunskap för enklare navigering i olika situationer.

Komplettera med

Tjänster & Utbildning

Vill du fördjupa utvecklandet av ditt varumärke som independent artist utöver projektledningen av din musikrelease erbjuder jag kreativa tjänster och utbildning med specialutformade kurser och coaching för artister

Klicka på bilderna för att läsa mer om de olika tjänsterna

Nyfiken att veta mer?

Vad andra tycker!

Samarbeta!

Är du redo att ta nästa steg?

Ditte Company

Jag har utformat Ditte Company för dig som vill få hjälp att ta nästa steg framåt! Från där du befinner dig till dit du vill och viktigast av allt – hur du gör det OCH att du får det gjort!

Att göra “allting” själv är förstås både kul, lärorikt och utvecklande. Men ibland tar det energi ifrån det du allra helst vill göra! Fundera lite, kommer du fram till att det här är precis det komplement du skulle behöva hjälp med så mailar du mig bums! Jag är nyfiken att höra mer om dina visioner!

Ditte Academy

Är du också en framtidsdrömmare?

Inom Ditte Company ingår min utbildning Ditte Academy där jag via fyra specialutformade akademier hjälper artister och musikentreprenörer, soloföretagare, hästfolk och självutvecklare designa sin nutid för att börja gå mot sin framtidsdröm! Här hittar du kurser och coaching inom allt från varumärke till business, självledarskap, entreprenörskap och massa mer!