Gratis guide

5 tips inför ditt singelsläpp!

Singelsläpp guide för dig som är DIY independent artist med 5 tips vad som är viktigt att tänka på inför din musikrelease!

Är du independent artist som släpper singlar regelbundet eller ska du precis börja släppa musik som DIY artist? Här får du 5 tips inför ditt singelsläpp vad som är bra att tänka på inför din musikrelease! Från hur du slipper stressen, gör upp en budget till hur du marknadsför ditt musiksläpp och vad som är bra att veta kring Spotify for artists funktion!

Jag vill ha den här guiden!

Heeej!

Va kul att du hittade hit till den här guiden som är utformad för just dig inom din area! Jag hoppas den ger dig både inspiration och en kunskaps-boost!

Jag heter Ditte Lindbom, jag är en riktig framtidsdrömmare och passions-entreprenör med “tusen järn i elden & loving it!” Inom min multibransch business Ditte Company utvecklar och utbildar jag artister, musikpeople, soloföretag och hästfolk i att ta nästa steg mot sin drömframtid! Jag är också “lantis” sen forever med andra benet i gårds- och hästverksamheten Lövholmen. Allt om mig och vad jag gör hittar du på ditte.se!

5 tips inför ditt singelsläpp!

Dela med dig av den här guiden!

Tyckte du om den här guiden? Dela den gärna till någon som också skulle uppskatta den!

Mail
Facebook
LinkedIn
5 tips inför ditt singelsläpp