Kontakta mig!

Mix och Produktion

Mix och produktion av din låt inför release!

Från färdig demo till release-ready!

Hjälp att få din färdiga demo mixad inför ditt musiksläpp!

Mix och produktion är delen i musikskapande där vi är många som lätt fastnar! Att skriva låten kan ofta vara det enkla och kanske mest roliga i den ibland utdragna processen att faktiskt få ut sin musik och “få det gjort”. Den här tjänsten är därför utformad för att hjälp dig slutföra demon du gjort själv så din singel blir release-ready!

Mix och postproduktion Ditte Company

Mix och Produktion

Det här ingår!

I tjänsten mix och produktion får du hjälp att finslipa helheten från den demo du redan skapat! Här ingår alltifrån att städa bort biljud till att mixa och mastra! Mycket engagemang läggs kring vokaler, helheten och leverans vid din deadline!

Postproduktion

Inför mixning “städas” dina track och sounds från störande ljud i framförallt vokaler. Här läggs även ev fler ljud till om det är ett önksmeål från dig!

Mixning

Vi mixning justeras din produktion kring frekvenser och volymer så allt kommer i balans och att rätt ljud hörs när det ska! Stort fokus läggs vid vokalproduktionen!

Mastring

När mixningen kan din låt färdigställas inför släpp med rätt volymer av mig eller någon av de extern mastringsproffs jag har i mitt mitt nätverk och själv brukar anlita!

Nyfiken på ett samarbete?

Lyssna!

Musik jag skrivit och producerat!

Som länge verksam inom musikbranschen, framförallt inom inspelning och produktion, har jag nördat många timmar framför just mixreglarna och är lite perfektionistiskt lagd när det kommer till att ta fram de där detaljerna som jag tycker gör hela skillnaden! Här hitta du mer info om mig som musikproducent!

Här kan du lyssna på mina produktioner både egna projekt och samarbeten med artister. All musik är utgiven via mitt skivbolag Ditte Music Group.

Mix och produktioner jag utfört till andra!

Här kan du lyssna på några av mina uppdrag inom mix och produktioner till andra! 

Vad andra tycker!

Cecilia Kallin – Artist

Jag hade gjort en grundproduktion på min låt This Will Be the Year och Ditte hjälpte mig att identifiera vad som kunde förbättras i den. Hon mixade även låten och visade mig sedan vad och hur hon gjort, så att jag skulle kunna klara mig mer själv nästa gång. För mig kändes det som en trygghet att Ditte gick igenom låten och jag tycker att resultatet blev superbra!

Mix och Produktion

Har du och din låt fastnat?

Mix och produktion och att faktiskt slutföra sin singel inför release är ofta den fasen där vi liksom fastnar lite, eller hur? Därför har jag fixat en tjänst för dig som liksom inte riktigt kommer i mål med din låt och produktion. Här får du hjälp att färdigställa och kanske lägga till lite sounds och ljud så din singel och kommande musiksläpp når dit du tänkte dig i din vision!

Bra att veta är att jag inte skriver klart din låt åt dig eller med dig, det här är tvärtom ett upplägg perfekt för dig som har en helt klar låt och demo som behöver finslipas inför en release!

Samarbeta!

Är du redo att ta nästa steg?

Ditte Company

Jag har utformat Ditte Company för dig som vill få hjälp att ta nästa steg framåt! Från där du befinner dig till dit du vill och viktigast av allt – hur du gör det OCH att du får det gjort!

Att göra “allting” själv är förstås både kul, lärorikt och utvecklande. Men ibland tar det energi ifrån det du allra helst vill göra! Fundera lite, kommer du fram till att det här är precis det komplement du skulle behöva hjälp med så mailar du mig bums! Jag är nyfiken att höra mer om dina visioner!

Ditte Academy

Är du också en framtidsdrömmare?

Inom Ditte Company ingår min utbildning Ditte Academy där jag via fyra specialutformade akademier hjälper artister och musikentreprenörer, soloföretagare, hästfolk och självutvecklare designa sin nutid för att börja gå mot sin framtidsdröm! Här hittar du kurser och coaching inom allt från varumärke till business, självledarskap, entreprenörskap och massa mer!