Kontakta mig!

Hästföretag Paketet

För hästföretag som vill synas och se bra ut online!

Ett komplett kit med hemsida, logotype och coaching!

För dig som hellre lägger tid på din passion - hästarna!

Hästföretag paketet är utformat för dig som planerar starta eller driver företag inom hästbranschen! Här får du ett helhets-kit med både produktion av en logotype, hemsida och coaching kring din business och varumärke! Perfekt för dig som hellre lägger din tid på din  passion – hästarna såklart!

Hästföretag Paketet Ditte Company

Hästföretag Paketet

Det här ingår i paketet!

I hästföretag paketet ingår en snygg, informativ och tydlig hemsida och logotype som matchar ditt varumärke! I paketet ingår också solobusiness-coaching kring varumärke och social media strategier så du får ditt hästföretag att synas online!

Klicka på bilderna för att läsa mer om varje del i paketet!

Brand Coaching ingår!

För att ditt paket ska få en riktig helhet med ett så bra slutresultatet som möjligt ingår det coaching i det här kitet! Både kring ditt varumärke, logotype och grafiska profil!

Nyfiken att veta mer?

Vad andra tycker!

Hästföretag Paketet

Lär dig driva ditt hästföretag och låt hemsidan jobba åt dig!

Jag gissar att du redan har en viss aktivitet kring ditt hästföretag i sociala, och det är jättebra! Att ha en närvaro online är viktigt – men hittar dina kunder dig på google? Att äga sin egen domän, hemsida och via smart SEO optimering bli synlig på google är ganska oslagbart om du frågar mig!

Min hästverksamhet Stall Lövholmen med uthyrning av stallplatser har funnits online med en hemsida sedan 2012 – googla på “stallplats Stockholm” och kika på resultatet!😉 Jag gissar att du också vill hittas snabbt för det du letar kunder till? Att du via den coaching som ingår i Hästföretag paketet lär dig produktifera dina tjänster och bli medveten om och tydlig med ditt varumärke kommer göra det enklare för dig att nå ut med din business inom hästbranschen!

Samarbeta!

Är du redo att ta nästa steg?

Ditte Company

Jag har utformat Ditte Company för dig som vill få hjälp att ta nästa steg framåt! Från där du befinner dig till dit du vill och viktigast av allt – hur du gör det OCH att du får det gjort!

Att göra “allting” själv är förstås både kul, lärorikt och utvecklande. Men ibland tar det energi ifrån det du allra helst vill göra! Fundera lite, kommer du fram till att det här är precis det komplement du skulle behöva hjälp med så mailar du mig bums! Jag är nyfiken att höra mer om dina visioner!

Ditte Academy

Är du också en framtidsdrömmare?

Inom Ditte Company ingår min utbildning Ditte Academy där jag via fyra specialutformade akademier hjälper artister och musikentreprenörer, soloföretagare, hästfolk och självutvecklare designa sin nutid för att börja gå mot sin framtidsdröm! Här hittar du kurser och coaching inom allt från varumärke till business, självledarskap, entreprenörskap och massa mer!