OBS! Sidan/företaget är under uppbyggnad

Kontakta mig!

Hästföretag Paketet

Se till att ditt företag inom hästbranschen syns och ser bra ut!

Ett komplett paket med coaching, logotype och hemsida!

Ett paket för dig som hellre lägger tiden på hästarna!

Hästföretag paketet är skapat för dig som vill ägna dig åt din passion – hästarna såklart! Men driver du, eller vill du starta, företag inom hästbranschen behöver du se till att synas och se bra ut så dina kunder hittar till din hästbusiness och vill köpa dina tjänster! Vare sig du driver inackorderingsstall, försäljning av hästar, anordnar turridning eller något annat kreativt så gäller det att vara närvarande online med både hemsida och sociala medier. Hästföretag paketet är därför anpassat för just dig, som vill få hjälp med “allt det där runtomkring”!

Hästföretag Paketet Ditte Company

Hästföretag Paketet

Det här ingår i paketet!

I hästföretag paketet skapar jag en snygg, informativ och tydlig webbsida och logotype som matchar ditt varumärke som hästföretagare! I paketet ingår också coaching i självledarskap, hur du ska driva din hästbusiness och hur du med rätt content ökar din synlighet i sociala medier!

Lär dig driva ditt hästföretag och låt hemsidan jobba åt dig!

Jag gissar att du redan har en viss aktivitet kring ditt hästföretag i sociala, och det är jättebra! Att ha en närvaro online är viktigt – men hittar dina kunder dig på google? Att äga sin egen domän, hemsida och via smart SEO optimering bli synlig på google är ganska oslagbart om du frågar mig!

Min hästverksamhet Stall Lövholmen med uthyrning av stallplatser har funnits online med en hemsida sedan 2012 – googla på “stallplats Stockholm” och kika på resultatet!😉 Jag gissar att du också vill hittas snabbt för det du letar kunder till? Att du via den coaching som ingår i Hästföretag paketet lär dig produktifera dina tjänster och bli medveten om och tydlig med ditt varumärke kommer göra det enklare för dig att nå ut med din business inom hästbranschen!

Vad andra tycker

Petra Garnås – Soloföretagare

Teknisk kompetens och erfarenhet i kombination med tydlig kommunikation och en bra dialog med mig som kund, skapade en webbsida och slutprodukt som var helt i linje med min vision. Jag är supernöjd!

Ida Frid – Soloföretagare

Jag är supernöjd med loggan som Ditte skapade åt mitt företag. Hon förstod mina funderingar och önskemål på en gång, och resultatet blev både renodlat och personligt. Ditte är en klippa. Jag kan varmt rekommendera hennes logo & webbtjänster!

Samarbeta

Är du redo att ta nästa steg?

Jag har utformat mina tjänster inom Ditte Company för dig som vill få hjälp att ta nästa steg framåt! Från där du befinner dig till dit du vill och viktigast av allt – hur du gör det!

Att göra “allting” själv är förstås både kul, lärorikt och utvecklande. Men ibland tar det energi ifrån det du allra helst vill göra – kanske just att spendera tiden med hästarna? Fundera lite, kommer du fram till att det här är precis det komplement du skulle behöva hjälp med så mailar du mig bums! Jag är nyfiken att höra mer om dina visioner!

Hästföretagare

Du kanske också gillar det här!

Coaching och kommande kurser för hästfolk och hästföretagare!

Via Hästfolk Akademin som är en del av min utbildning Ditte Academy erbjuder jag lärorik coaching och kommande kurser för hästfolk! Min expertis är att lära dig driva din hästbusiness och jag erbjuder även rådgivning vid köp av första hästen liksom coachar nybörjaren i hästkunskap!

Ditte Lindbom Mångkreatör och Entreprenör

Entreprenören från landet med tusen järn i elden & loving it!

Med många bollar i luften hittar du mig, “alla mina jag” och mitt entreprenörskap på alla möjliga ställen online och i sociala medier. På min samlings-webbsida ditte.se har jag dock samlat ihop allt om mig och vad jag gör, här kan du också läsa mer om mitt hästliv som hästmänniska!