Kontakta mig!

Originalmusik

Unik originalmusik för ditt varumärke!

Skräddarsydd musik som matchar dig och ditt brand!

Expert i att skräddarsy musik!

Originalmusik och “hantverket” bakom det är något som idag ibland faller lite i skymundan för låtbibliotek online där du enkelt prenumererar på att köpa musiktjänster. MEN! Inget går att jämföra med musik som verkligen är skräddarsydd efter just dig och ditt varumärke – om du vill vara unik! Jag hjälper dig med originalmusik utefter ditt behov – podcast, reklma, film eller artistskap!

Unik Originalmusik Tjänster Ditte Company

Unik originalmusik för ditt varumärke!

HUr det går till!

När jag skapar originalmusik är det bästa jag vet att få skräddarsy den efter specifika syften, personer eller situationer! I mina originalmusik samarbeten ingår därför alltid en ingående konsultation för att det ska bli ett riktigt bra resultat där musiken matchar ditt varumärke och business!

Lyssna på musik jag skrivit och producerat!

Nyfiken att veta mer?

Vad andra tycker!

Cecilia Kallin – Artist

Ditte specialskrev och producerade min singel Forever Young och förstod exakt mina önskemål och vad jag sökte! Med Dittes stora engagemang och hitkänsla i kombination med kunskaper inom både PR, coaching och musikproduktion har hon varit en fantastisk tillgång för mig som independent artist. Jag är verkligen 100% nöjd, tack Ditte!!

Originalmusik

Catchig musik med hitkänsla!

När jag skriver originalmusik till ditt varumärke som artist, kreatör eller företagare är det A och O för mig att musiken blir både riktigt bra och träffande för vad du är på jakt efter! Mitt id som låtskrivare och musikskapare är catchig, ofta melodisk musik, gärna med lite power i! Musik ska ha en impact på hur vi ska känna – glädje, styrka, hopp, tröst, kärlek, sorg eller lycka!

Som låtskrivare och musikproducent med hjärtat i pop och rock är jag samtidigt en genrebred musikskapare och musik konsument! Jag skriver därför gärna varierat och gör gärna stilar inom rock anthems, singer-songwriter stilar, amerikansk influerad country och rock i olika former! Att musiken är catchig och har hitkänsla är viktigast, vare sig det handlar om reklam, en jingel till en podd, musik till indie artister eller film!

Samarbeta!

Är du redo att ta nästa steg?

Ditte Company

Jag har utformat Ditte Company för dig som vill få hjälp att ta nästa steg framåt! Från där du befinner dig till dit du vill och viktigast av allt – hur du gör det OCH att du får det gjort!

Att göra “allting” själv är förstås både kul, lärorikt och utvecklande. Men ibland tar det energi ifrån det du allra helst vill göra! Fundera lite, kommer du fram till att det här är precis det komplement du skulle behöva hjälp med så mailar du mig bums! Jag är nyfiken att höra mer om dina visioner!

Ditte Academy

Är du också en framtidsdrömmare?

Inom Ditte Company ingår min utbildning Ditte Academy där jag via fyra specialutformade akademier hjälper artister och musikentreprenörer, soloföretagare, hästfolk och självutvecklare designa sin nutid för att börja gå mot sin framtidsdröm! Här hittar du kurser och coaching inom allt från varumärke till business, självledarskap, entreprenörskap och massa mer!