OBS! Sidan/företaget är under uppbyggnad

Kontakta mig!

Soloföretag Paketet

Kom igång med ditt soloföretag!

Coaching • Logotype • Hemsida

Står du och stampar och vill komma igång eller vidare?

Jag vet precis hur det är! Som soloföretagare har man alltid tusen planer och tiden springer! Kanske är du ny företagare och känner dig lite vilsen hur du ska börja? Eller så är du mer världsvan i din solobusiness men den där hemsidan du tänkt få till ett antal gånger blir inte av och logotype känns svårt att få till en du blir nöjd med? Och på det detta eviga pyssel när det kommer till sociala medier och innehåll! Allt det här låter dock helt perfekt i mina öron – för då kommer jag verkligen kunna hjälpa dig komma i gång eller vidare!

Soloföretag Paketet

Det här ingår i paketet!

I Soloföretag paketet producerar jag en snygg och tydlig hemsida och logotype som matchar dig och ditt varumärke! I paketet ingår också coaching i varumärke och självledarskap där du får metoder och strategier för att “få det gjort”, både i din business och i sociala medier!

Att ha och äga sin egen hemsida och plattform online är viktigare än vad man kanske kan tro! Förstås ger det ett proffessionellt intryck, men pratar vi smartness så vill du ju vara synlig på google och få kunder att hitta till ditt företag, eller hur? Frågar du mig kan man inte vara för uppstyrd online – ju mer röd tråd, kvalitet och tydlighet desto enklare att synas. Soloföretag paketet är skapat för det ska bli enklare för dig att nåt ut när du blir medveten kring ditt varumärke, börjar produktifiera dina tjänster och dessutom får allt förpackat i en snygg visuell image! 

Samarbeta

Är du redo att ta nästa steg?

Jag har utformat mina tjänster inom Ditte Company för dig som vill få hjälp att ta nästa steg framåt! Från där du befinner dig till dit du vill och viktigast av allt – hur du gör det!

Att göra “allting” själv är förstås både kul, lärorikt och utvecklande. Men ibland tar det energi ifrån det du allra helst vill göra – kanske ägna ditt fulla engagemang till dina kunder? Fundera lite, kommer du fram till att det här är precis det komplement du skulle behöva hjälp med så mailar du mig bums! Jag är nyfiken att höra mer om dina visioner!

Vad andra tycker

Petra Garnås – Soloföretagare

Teknisk kompetens och erfarenhet i kombination med tydlig kommunikation och en bra dialog med mig som kund, skapade en webbsida och slutprodukt som var helt i linje med min vision. Jag är supernöjd!

Ida Frid – Soloföretagare

Jag är supernöjd med loggan som Ditte skapade åt mitt företag. Hon förstod mina funderingar och önskemål på en gång, och resultatet blev både renodlat och personligt. Ditte är en klippa. Jag kan varmt rekommendera hennes logo & webbtjänster!

Hästföretagare

Du kanske också gillar det här!

Coaching och kommande kurser för dig vill boosta ditt soloföretagande!

Via Soloföretag Akademin som är en avdelning inom min utbildning Ditte Academy erbjuder jag lärorik coaching och kommande kurser för dig som vill få hjälp att komma igång eller vidare i ditt soloföretagande och entreprenörskap!

Ditte Lindbom Tusen järn i elden & loving it

Entreprenören från landet med tusen järn i elden & loving it!

Med många bollar i luften hittar du mig, “alla mina jag” och mitt entreprenörskap på alla möjliga ställen online och i sociala medier. På min samlings-webbsida ditte.se har jag dock samlat ihop allt om mig och vad jag gör!