Kontakta mig!

Väkommen hit!

Hästfolk, hästföretagare & Hästmänniskor!

Drivna hästföretagaren eller nybörjaren inom häst, är det du?

Hästfolk, hästföretagare eller hästmänniska som är nyfiken på att starta egen business, lära dig hantera häst eller allt om hästköp, är det du? Jag både utbildar inom häst och erbjuder lyxiga tjänster för företagare!

Lär dig driva business inom häst!

Driver du eller planerar starta din egen stallverksamhet? Kanske är du redan aktiv som hästföretagare men vill nå ut bättre med ditt varumärke? Inom min hästbransch-utbildning Hästfolk Akademin hjälper jag hästföretagare komma igång och utveckla sitt företagande. Dessutom erbjuder jag lyxiga tjänster inom hemsida, logotype och content produktion. En riktig one stop shop för dig som vill få hjälp med helheten i din hästbusiness!

Nybörjare på häst & hästköp?

Att äga en häst eller hantera hästar kan verkligen vara fantastiskt givande! Men det gäller samtidigt att förstå sig på allt vad det innebär. För föräldrar till barn på ridskola och dig som är nybörjare på det här med häst erbjuder jag coaching i hästhantering! Planerar du köpa din första egna häst ska du kolla in min kurs Hästköp för nybörjare som kommer hjälpa dig med alla där 1000 frågorna du kommer ha längs vägen!

Gratis guide

8 råd inför hästköpet!

En innehållsrik guide med tips för dig som ska köpa din första egna häst!

Gratis guide

5 tips när du ska driva inackorderingsstall!

En guide med 5 värdefulla tips för dig som driver eller vill börja driva inackorderingsstall!

Hästfolk

Tjänster för hästföretagare!

Se till att din hästbusiness & varumärke syns och se bra ut!

Är du hästmänniska ut i finerspetsarna vill du förmodligen ägna dina dagar åt just det – hästarna! Jag har därför tagit fram ett antal matchade tjänster för där jag bygger en snygg och sökoptimerad hemsida, fixar en kreativ logo eller hjälper till med innehållsdesign och en proffsig podcast!

Coaching & Kurser

Utbildning för hästfolk!

Få råd vid hästköp och lär dig häst och hästföretagande!

Inom min utbildning Ditte Academy har jag utformat Hästfolk Akademin – en akademin för hästfolk med kurser och coaching inom häst och hästföretagande!

Via personligt utformad hästbransch och hästfolk coaching samt kommande onlinekurser liksom utbildningsprogram utbildar jag alltifrån hästnybörjaren inom hästhantering och hästköp till hästföretagaren som vill lära sig driva business inom häst!

Vad andra tycker!

Läs vad andra tyckt om att samarbeta med mig! Inom min multibransch-business är jag verksam inom flera områden där jag samarbetar med alltifrån artister till musikpeople, företagare och hästfolk!

Konsult Förmedling Ditte Company

Heeej!

Det är jag som är Ditte!

Jag är musikkreatör, hästmänniska, coach och “passions-entreprenör” med många järn i elden som drivit verksamhet inom både häst- och musikbranschen sen forever! Hoppas du hittade någon spännande tjänste och kurs här som kan hjälpa dig ta nästa steg framåt inom din area! Frågor? Kontakta mig bums!