Kontakta mig!

Väkommen hit!

Hästfolk, hästföretagare & Hästmänniskor!

Drivna hästföretagaren eller nybörjaren inom häst, är det du?

Hästfolk, hästföretagare och hästmänniska – är du hästföretagare eller nyfiken på att starta din egen hästbusiness? Eller är du nybörjare på det här med häst och vill lära dig  allt!? Jag hjälper dig hur du tar nästa steg!

Lär dig driva business inom häst!

Driver du eller drömmer du om att starta din egen business inom hästbranschen? Härligt! Inom min coaching för hästföretagare pratar vi om allt från affärsmodell till juridik och framförallt hur du ska leda dig själv och driva ditt varumärke så du når ut med dina tjänster! Dessutom erbjuder jag lyxiga tjänster inom design, logotype och hemsida liksom hur du spelar in en proffsig podd. En riktig one stop shop kring helheten för din business inom häst!

Nybörjare på häst & hästköp?

Att äga en häst eller hantera hästar kan verkligen vara fantastiskt givande! Men det gäller samtidigt att förstå sig på allt vad det innebär. För dig som är nybörjare på det här med häst har jag skapat en del rådgivning och coaching koncept som passar perfekt för dig som vill lära dig häst! Kanske är du förälder till barn på ridskola eller planerar du köpa din första häst? Då har du förmodligen många frågor jag hjälper dig med!

Gratis guide

8 råd inför hästköpet!

En innehållsrik guide med tips för dig som ska köpa din första egna häst!

Gratis guide

5 tips när du ska driva inackorderingsstall!

En guide med 5 värdefulla tips för dig som driver eller vill börja driva inackorderingsstall!

Hästfolk

Tjänster för hästföretagare!

Se till att din hästbusiness & varumärke syns och se bra ut!

Är du hästmänniska ut i finerspetsarna vill du förmodligen ägna dina dagar åt just det – hästarna! Jag har därför tagit fram ett antal matchade tjänster för där jag bygger en snygg och sökoptimerad hemsida, fixar en kreativ logo eller hjälper till med innehållsdesign och en proffsig podcast!

Coaching & Kurser

Utbildning för hästfolk!

Få råd vid hästköp och lär dig häst och hästföretagande!

Inom min utbildning Ditte Academy har jag utformat Hästfolk Akademin – en akademin för hästfolk med kurser och coaching inom häst och hästföretagande!

Via engagerad coaching med individuellt upplägg eller i kursformat utbildar jag hästföretagaren inom självledarskap och business. Jag coachar också nybörjaren inom häst och erbjuder rådgivning vid när du ska köpa första egna hästen!

Vad andra tycker!

Läs vad andra tyckt om att samarbeta med mig! Inom min multibransch-business är jag verksam inom flera områden där jag samarbetar med alltifrån artister till musikpeople, företagare och hästfolk!

Konsult Förmedling Ditte Company

Heeej!

Det är jag som är Ditte!

Jag är musikkreatör, hästmänniska, coach och “passions-entreprenör” med många järn i elden som drivit verksamhet inom både häst- och musikbranschen sen forever! Hoppas du hittade någon spännande tjänste och kurs här som kan hjälpa dig ta nästa steg framåt inom din area! Frågor? Kontakta mig bums!