Kontakta mig!

Väkommen hit!

Musikentreprenör och musikföretagare!

Taggad på en business inom artistbranschen?

Härligt att du som är musikentreprenör, eller taggad på att bli, hittat hit! Jag, Ditte, hjälper dig starta eller utveckla din musikbusiness som kreatör eller företagare inom artistbranschen!

För dig som driver eller vill starta upp ditt eget skivbolag!

Drömmer du om att starta skivbolag och jobba med artister och musiksläpp? Kanske driver du redan ett musikbolag men vill få hjälp att vidareutveckla ditt företag eller artistverksamhet? Jag hjälper dig få mer kunskap kring artister, musiksläpp, promotion eller sociala medier och ser till att ditt varumärke syns och ser bra ut online via en genomtänkt grafisk profil och hemsida!

Musikkreatör som vill driva business inom artistbranschen?

Är du musikskapare som vill skapa en business kring dina skills? Att skriva låtar, spela in och producera musik är förstås jättekul, men det går också att tjäna pengar som musikproducent! Det handlar egentligen bara om att börja tänka som en företagare, skapa en smart affärsidé och lära dig driva din grej i vinstsyfte! Jag hjälper dig komma igång eller vidare från där du är nu!

Starta eget skivbolag

Gratis guide

Starta ditt eget skivbolag!

En guide i 5 steg med tips att tänka på när du vill starta ditt eget skivbolag!

Musikentreprenör

Tjänster som matchar dig!

Lyxig kreativ service för ditt varumärke & partners!

Mina tjänster för musikentreprenörer, kreatörer och skivbolag är utformade för att utveckla och boosta din musikbusiness! Från snygga online-produktioner i hemsida och content till musik och tjänster för dina artister och partners!

Musikentreprenör

Utbildning inom din area!

Lär dig bygga upp och driva din business inom artistbranschen!

Inom min utbildning Ditte Academy har jag utformat Artistia Academy – en akademi speciellt för dig som vill starta upp eller utveckla din business inom artistbranschen!

Via personlig coaching inom musikbranschen och mix & musikproduktion samt kommande onlinekurser och program lär jag dig som är musikentreprenör hur lär dig leda dig själv och driva din musikbusiness! Inom Artistia Academy hittar du också utbildning för artister som även kan passa dig som planerar en musikbusiness där du ska jobba till och med artister!

Vad andra tycker!

Läs vad andra tyckt om att samarbeta med mig! Inom min multibransch-business är jag verksam inom flera områden där jag samarbetar med alltifrån artister till musikpeople, företagare och hästfolk!

Konsult Förmedling Ditte Company

Heeej!

Det är jag som är Ditte!

Jag är musikkreatör, coach och skivbolags-direktörska som drivit egen verksamhet inom musikbranschen sen forever! Hoppas du hittade något spännande bland mina tjänster och kurser som kan hjälpa dig ta nästa steg framåt inom just din area! Har du några frågor eller funderingar kontakta mig bums!