OBS! Sidan/företaget är under uppbyggnad

Kontakta mig!

Singel Konceptet

Ett specialdesignat singelsläpp med allt från musik till release!

Starta upp eller boosta ditt sound & varumärke som artist!

En skräddarsydd låt och kunskap hur du driver ditt varumärke som artist!

Singel Konceptet är mitt specialdesignade singelsläpp för DIY artister som vill få hjälp med allt från matchad musik till sociala medier och release handledning! Perfekt för dig som vill starta upp eller boosta ditt artistskap och lära dig “göra-det-själv” kring ditt artisteri och entreprenörskap. Koncepten anpassas efter din nivå, vare sig du är debutartist eller mitt i artistkarriären, ung eller äldre!

Häng med så berättar jag mer!

Välj mellan olika singel koncept

Från start-up till all-inclusive!

Du kan välja mellan några färdiga Singel Koncept, från “Start-Up” till det mest innehållsrika “All-Inclusive” konceptet. Singel Koncepten är en kombination av utbildning och kreativ utveckling på samma gång. Koncepten passar perfekt för dig som inte skriver din egen musik utan vill få engagerad och exklusivt utformad hjälp att starta upp alternativt boosta ditt pågående artistskap med ny musik och kunskap!

Singel Konceptet

Start-up

Inklusive artistcoaching!

För dig som vill komma igång med både musik och utveckla ditt varumärke som artist! “Start-Up” inkluderar 4 timmar lärorik artistcoaching, ett Mini PR Kit och löpande artist support!

Singel Konceptet

Booster

Coaching + Releasehjälp!

Ett välfyllt koncept! Samma grund som Start-Up men plussar på med mer PR Material, Press Kit och framförallt värdefull rådgivning och support kring releasen av din singel!

Singel Konceptet

All-inclusive

För dig som vill satsa stort!

Här får du omfattande artistcoaching och release handledning, produktion av en artist-hemsida och mer avancerat PR material! Ett riktigt VIP koncept dig som verkligen vill satsa!

Det här ingår i koncepten!

Musiken har ett stort fokus i mina Singel Koncept! Både gällande själva låten men också produktionen och framförallt vokalproduktionen – att din sång låter riktigt bra! Det är otroligt viktigt att låten ska passa dig på alla vis! Jag skriver därför en skräddarsydd låt till dig som matchar ditt artist-id med lyrics utefter din story! I varje koncept ingår olika nivåer av artistcoaching och release handledning liksom promotion material. Koncepten anpassas efter din nivå och målsättning, vare sig du är debutartist eller mitt i artistkarriären, ung eller äldre!

Specialkoncept

För dig som är mellan 12-16 år, eller för dig som genomför ett av de ordinarie Singel Koncepten, finns några specialkoncept! Dessa koncept har ett främsta fokus på musik, men du kan enkelt komplettera med mer artistcoaching vid sidan om! Är du förälder till en ung talang och vill veta mer om Singel Konceptet “Mini” kontakta mig gärna för mer information!

Singel Konceptet

Mini

Singel Konceptet “Mini” är ett specialdesignat singelsläpp för dig mellan 12-16 år med fokus på en matchad låt och rådgivning, lika värdefullt för föräldern! Ett prefekt “första” musiksläpp!

Singel Konceptet

Add-on

För dig som genomfört ett av de ordinarie Singeln Koncepten Start-Up, Booster eller All-Inclusive erbjuder jag i mån av tid en uppföljande singel med enbart musik till ett lite rabatterat pris!

Singel Konceptet

Featuring

För dig som genomfört ett av de ordinarie Singeln Koncepten Start-Up, Booster eller All-Inclusive finns möjlighet att medverka i andra musikprojekt jag jobbar med som gästande artist!

Vad andra tycker

Ditte är en engagerad och kompetent producent. Askul att jobba med och jag är supernöjd med min låt och sound på produktionen. Tusen tummar upp!

Väldigt kompetent och professionell inom såväl låtskrivande och musikproduktion som allt annat runt vad en release handlar om. Rekommenderas varmt!!!

Extremt engagemang och riktigt bra produktioner! Ditte lägger ned mycket arbete och hjälper en framåt på ett bra och lärorikt sätt. Bästa jag gjort hittills!

Så engagerad och kompetent låtskrivare och producent!!! Helt underbar att ha att göra med för mig och dottern! Kan verkligen varmt rekommenderas!

Singel Koncept

För dig som är eller drömmer om att bli artist!

En genomtänkt och proffsig start eller boost!

Singel Konceptet är utformat för att ge dig som är eller drömmer om att bli artist en riktigt bra start eller boost av din artistkarriär! Därför läggs stor vikt vid att du ska släppa en riktigt bra låt, som också matchar dig som artist kring både sound och story. För att din sång ska bli så bra den bara kan ingår studio vocal coaching vid din sånginspelning som sker via mickar och studioutrustning i toppklass!

Kunskap kring att driva ditt artistskap!

Det är lätt att lägga alltför stort fokus på musiken när du vill komma igång eller vidare med ditt artistskap. Att lära dig marknadsföra din musik är dock minst lika viktigt om inte mer! Vet du inte hur du ska nå ut med din musik och ditt artistskap kommer du inte heller göra det. Därför ingår artistcoaching, löpande support liksom värdefull release rådgivning eller handledning i alla singel koncepten.

Efter du genomfört Singel Konceptet kommer du:

*Ingår endast i vissa av Singel Koncepten.

Ett singelsläpp & samarbete i projektform!

Singel Konceptet som pågår i projektform över viss tid utmynnar i ett singelsläpp via mitt skivbolag Ditte Music Group. Samarbetet omfattar bara en singel – du blir inte bunden som artist! Koncepten syftar till att starta igång ditt artisteri eller hjälpa dig boosta ditt pågående artistskap och ge dig användbart musikmaterial och kunskap för din framtid. 

För att genomföra ett Singel Koncept behöver du ha god pop/rock sångvana med ett intresse för att släppa musik inom kommersiell pop/rock. Koncepten genomförs i mån av tid och antalet artister per år är begränsat. Välkommen att höra av dig för en förfrågan om ett samarbete!

Vanliga frågor & svar

Vill du komma igång och börja släppa musik, eller boosta ditt artisteri med ny musik, och samtidigt bli lite mer aktiv online i dina sociala medier och börja lära dig driva ditt artistskap? Då kommer “Start-Up” konceptet passa dig perfekt!

I Booster konceptet får du också hjälp med handledning genom hela din release vilket kan ge dig värdefulla verktyg, kunskap och förberedelse inför ditt nästa släpp som DIY artist!

All-inclusive konceptet passar dig som verkligen vill satsa kring ditt artisteri och entreprenörskap med fokus på både ditt varumärke liksom en strategisk och välplanerad release med mycket promotion material och en proffsig online-närvaro via din egen hemsida!

Alla Singel Koncept pågår i projektform över viss tid, med en ramtid och period på ungefär fyra månader.  Perioden kan bli kortare eller längre beroende på val av konceptform, innehåll och andra förutsättningar.

Först börjar vi med att ses för ett introduktionsmöte där vi pratar musikstilar och du berättar om dina mål med ditt artistskap.

Bestämmer vi oss för att göra ett samarbete är nästa steg att din skräddarsydda låt ska skapas!

Det är viktigt att musiken blir en bra match till dig så först när vi känner oss nöjda med låten startar själva Singel Konceptet igång. I samband med det kommer du också betala för det koncept du valt samtidigt som vi skriver ett avtal kring vår överenskommelse.

Beroende på val av koncept startar vi sedan igång med din artistcoaching så att du kommer igång och börjar bygga eller vidareutveckla ditt varumärke liksom får en aktiv närvaro online i god tid före din release.

Under tiden coachingen pågår färdigställs också produktionen av din låt!

När coaching, musiken och ev promotion material, press kit och annat aktuellt innehåll är klart (beroende på val av koncept) börjar förberedelserna för din release!

I samtliga koncept ingår “Artist Support” under hela projektets gång så du kan få hjälp och svar på frågor och funderingar som dyker upp. Artist supporten fortsätter en tid även efter ditt släpp.

Singel Konceptet syftar till att ge dig en bra grund eller boost, och i de koncepten där coaching ingår, ge dig kunskap och smarta verktyg för hur du fortsätter ditt DIY på egen hand kring att driva ditt varumärke och marknadsförda dina releaser.

När det blivit dags att spela in sång på din låt är du välkommen till min musikstudio och hemmabas Lövholmen Studio i Tumba 2,5 mil söder om centrala Stockholm. Till studion som ligger härligt lantligt belägen är det lätt att ta sig både kommunalt och med bil. 

Singel Koncepten kostar lite olika beroende på innehåll där “Start-Up” är billigast medan det mest innehållsrika “All-Inclusive” konceptet blir dyrast. Kontakta mig för aktuell pris information.

Vid önskemål om ev delbetalning kontakta mig för mer information!

I Singel Konceptet som är ett samarbete i projektform blir du inte bunden som artist! Vi skriver endast ett avtal gällande utgivning av musik.

Koncepten syftar till att hjälpa dig starta upp, boosta och utveckla ditt independent artisteri och ge dig de verktyg du behöver för att ta ditt artisteri vidare på egen hand.

Singel Konceptet är utformat för dig som inte skriver din egen musik utan tvärtom vill få hjälp med en matchad och skräddarsydd låt utefter ditt sound och artist-id!

För dig som skriver egen musik och vill få hjälp med kompletterande delar erbjuder lite olika artisttjänster du kan kolla in!

Inom min artistverksamhet erbjuder jag inte artistavtal eller andra former av samarbeten över tid med artister annat än i den form som Singel Konceptet omfattar.